Tapettia oveen

Heipsan. Meidän alakerran vessan ovi on kokenut kovia vuosien saatossa. :) noin reilut 2 vuotta sitten jouduin tekemään oveen reijän, sillä silloin alle vuoden ikäinen poikani lukitsi minunt sisään. Älkää edes kysykö, kuinka se on mahdollista, niin vaan kävi. Pian tapahtuneen jälkeen peitin reijän ulkoapäin sisustustarralla, mutta sisäpuolella jäljet ovat näkyneet edelleen, kunnes NYT, ei näy enää! :)
Olisi pitänyt ottaa ennen-kuva tuosta vessan oven sisäpuolesta, se oli järkyttävä. :D No, nyt ei tarvii sitä enää katella, vaan ihanaa tapettia <3 Tapetti on Vallilan, Taina Orsjoen suunnittelema Melissa-tapetti. Pähkäilin pitkään eri tapettien välillä, oli niin monta mieluisaa mut lopulta päädyin tähän. Vielä ostopäätöksen jälkeenkin kyllä epäilin, että sopiiko tapetti sittenkään meille, mutta nyt kun lopputulos on valmis, niin olen kyllä tyytyväinen.

On tullut myös tietenkin virkattua. :) Tuunasin tänään meidän pikkuneidin "uudet" kengät (olivat äitini ystävän kirppislöytö) virkkaamalla niihin kukat koristeiksi..Kengät ovat malliltaan juuri mukavat kesäkeleihin, mutta ne kaipasivat vähän piristystä. Pienellä vaivalla niistä tulikin oikein söpöt. :)

Ihanaa viikonloppua!

Kommentit

Suositut tekstit