Virkatut pöytätabletit

No eihän siinä kauaa mennyt, kun yksi työ jo valmistuikin. Eilen aloitin viimeisen tabletin virkkauksen salkkareita katsellessa ja siinähän se sitten valmistui kuin huomaamatta. :) Virkkasin siis yhteensä 4 kappaletta pyöreitä pöytätabletteja. Lankana käytin Novitan Kotiväkeä, sitä vanhaa kotiväkeä nimenomaan. Virkkasin tabletit kaksinkertaisella langalla ja koukulla nro. 3,5.Ja kuten moni varmasti heti huomasi, idea on juhannusruusumatosta peräisin. Ohje on siis täysin sama, tosin jouduin skippaamaan muutaman kierroksen sillä näistä olisi tullut liian isot pieneen pöytäämme, jos olisit tehnyt täysin ohjeen mukaan. Juhannusruusumaton ohjeeseen pääset klikkaamalla tästä.Ja kylläpäs niistä tuli kivat, vaikka itse sanonkin. Etuna näissä on se että nämä (ainakin toivottavasti) kestää hyvin konepesua. Jospa nämä nyt inspiroisivat pitämään pöydän siistinä. :)

Kommentit

 1. Onpa kyllä kerrassaan kauniit! Ihan harmittaa, ettei ole sopivaa lankaa kaapissa. Tolla ohjeella oon tehnyt niin monta mattoa, että olis houkuttelevan helppo ja nopea projekti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No sehän ei auta kun lankakaupoille lähteä :) joo mäkin jonkun verran virkkaillut noita mattoja, nopeutti kyllä tekemistä kun ei tarvinnut joka välissä ohjetta muistella vaan muisti sen jo ulkoa :)

   Poista
 2. Todella hienot ja hyvin tehtyjä :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita! Täytyy jossakin vaiheessa yrittää samaa :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita ja tasalaatuisia :) niin kuin aina!!

  VastaaPoista
 5. Nää on itelläki tekolistalla, mutta muut työt meinaa aina mennä edelle. Pitäis vain aloittaa ja tehdä sivutyönä. Nää sun on just ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tiedän nii tuon tunteen, yleensä se aloittaminen on se vaikein osuus... :)

   Poista
 6. Ihanat! Näitä just suunnittelin mut luulin että niistä tulis liian pieniä mut ilmeisesti päinvastoin! Viittitkö kertoa tarkemmin mitä kerroksia jätit väliin ja jouduitko muuten muokkaa? Vai muistatkoham vielä :-)

  VastaaPoista
 7. Juuri sain elämäni ensimmäisen ison juhannusmaton virkattua ja haluan tehdä ehdottomasti myös tällaisia! Haluan siis myös tietää mitä kierroksia jätit väliin ja että teitkö näihin muita muutoksia? :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit