Tämän viikon projektit

Minulla on parikin erilaista pientä projektia, jotka ovat seisoneet jo tovin. Joten tällä viikolla ajattelin saattaa molemmat päätökseen. Viikonloppuna sain idean vanhojen kehysten käyttöä varten, nappasin lapset kyytiin ja lähdettiin etsimään liitutaulutarraa.. No, valitettavasti täältä ei sellaista löytynyt, joten täytyi tilata netistä ja nyt joutuu odottamaan paketin saapumista. Vanhoista kehyksistä tuleekin nyt siis lapsille liitutaulu. Olen jo aiemmin maalannut kehykset kertaalleen, ja tänään ompelin niihin pienet sydämet koristeeksi.Unohtui taas ottaa "ennen"-kuva, mutta kehykset olivat harmaat/siniset, maali oli lähtenyt paikkapaikoin kokonaan irti. Maalasin ne pariin kertaan valkoisella maalilla, hyvin kevyin vedoin, sillä en halunnut pinnasta täysin tasaista. Tänä aamuna sitten ompelin lopuista tildan kankaista neljä sydäntä, joihin liimasin kirjaimet. Kirjaimet olen joskus aikaa sitten ostanut askarteluliikkeestä ja maalannut valkoiseksi. Olen vain etsinyt niille sopivaa käyttötarkoitusta, ja nyt se sitten löytyi.

Laitan vielä kuvaa sitten kunhan posti tuo liitutaulutarran ja saan taulun kokonaan valmiiksi. :) Pitäisi vielä keksiä taululle sopiva paikka..

Toinen projekti on yläkertaan vievien portaiden maalaus. Sain Tikkurilalta blogiyhteistyön merkeissä lattiamaalit jo joskus huhti-toukokuussa, mutta olen odottanut sopivaa hetkeä maalata. Meillä on nimittäin makuuhuone yläkerrassa.. :) Tällä viikolla lähdetään kahdeksi yöksi reissuun, joten ajattelin lähtiessäni maalata portaat, niin saavat rauhassa kuivua poissa ollessamme.

Tältä portaat näyttävät vielä tällä hetkellä:Väri on nykyisin siis joku tommoinen.. beigen ruskea? :) Nämä maalataan nyt siis täysin valkoisiksi. Mietin pitkään vaalean ja harmaan eri sävyjen välillä, mutta päädyin sitten lopulta ihan perus valkoiseen. Tarkoitus olisi vähän saada ilmettä raikastettua..

Tällaisia pieniä puhteita siis tälle viikolle + se parin yön reissu lasten kanssa. :) Joten voi mennä muutama päivä että ehdin tänne taas kirjoitella. Mutta ihanaa ja aurinkoista viikkoa teille, nyt se aurinko vihdoin löysi meidät <3 ainakin täällä Itä-Suomessa riittää nyt lämpöä ja aurinkoa, onneksi!

Kommentit

Suositut tekstit