Liitutaulu

Nyt on toinen keskeneräisistä projekteista saatu valmiiksi, nimittäin liitutaulu. :) Oli loppujen lopuksi hyvin helppo tehdä; hioin & maalasin vanhat kehykset, ompelin koristesydämmet, päällystin levyn liitutaulutarralla, joka sitten kiinnitettiin kehyksiin. Toki monta pientä vaihetta tarvittiin, mutta nyt on olohuoneessa lapsille taulu johon saa luvan kanssa piirtää. Lapset jo innokkaasti testasivatkin taulua ja hyvin toimii..Oli vaikea löytää liitutaululle paikkaa, sillä seinätilaa ei juurikaan ole, ja varsinkin kun tämä piti saada matalalle jotta lapset yltävät siihen piirtää. Niin ja kuvassa näkyvät piirrokset ovat ihan minun tekemiäni. :)
Tuohon viereen ajattelin virkata matonkuteesta jonkun pienen pussukan koukkuun roikkumaan, jossa säilyttää liidut. Piirto-osan koko on muuten noin 40 x 60 cm joten ihan mukavan kokoinen on, mahtuu paljon piirrustuksia. 

Porrasprojektiktikin etenee.. Huomasin maalatessa että yksi kerros ei mitenkään riitä, joten portaat täytyy jossain vaiheessa yrittää ehtiä maalaamaan vielä toistamiseen.. Joten siitä sitten parempaa kuvaa kun on kokonaan valmis. 

Oltiin lasten kanssa reissussa ti - to Kouvolassa, käytiin Tykkimäellä & aquaparkissa. Oli oikein ihana reissu ja lapset nautti oikein täysillä.. minä sitten virkkailin automatkalla (kun ei itse tarvinnut ajaa). Ekaa kertaa kokeilin villatakin virkkausta meidän neidille. Yksi toinenkin virkkaustyö on kesken, mutta lanka näyttää uhkaavasti loppuvan. Lanka on novitan miamia, tummanruskeaa, ja ei meinaa löytyä enää mistään. Citymarketin alekorista nappasin matkaan Novitan kotiväki huvila & kartano lankaa, mutta miamia ei sieltä ainakaan enää löytynyt. Täytyy varmaan selailla nettikaupat vielä läpi..

Kommentit

  1. Hieno liitutaulu!!! Tuo lankojen metsästys on niin tylsää... Usein ihanaa lankaa ostaessa ei tiedä, mihin tarkoitukseen se tulee, joten kovin montaa kerää ei tule ostettua ja joskus se sitten kostautuu... höh! Metsästysintoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ja joo, yhdestä nettikaupasta löysin kyseistä lankaa, saan virkkaukseni valmiiksi kunhan lanka saapuu :) mä ostan kans aina lankaa melkeinpä niin että en tiedä mitä aion siitä tehdä ja sit sitä vaan on aina liian vähän.. No, onneks on nykyään paljon nettikauppoja, meiltä kun on lähimpään lankakauppaan 40 km matkaa, joten ei aina huvita lähteä yhtä kerää metsästämään :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit