Ommeltu pehmopöllö laukkukankaista

Laukkukankaita jäi hieman yli, joten ompelin niistä laukkuun sopivan pehmopöllön. Samalla ompelin laukkuun uuden, jämäkämmän hihnan, sillä pelkäsin että alkuperäinen pettää käytössä.


Tilasin Fabriinan nettikaupasta kaksipuoleista liimaharsoa, ja sen avulla sain pöllölle silmät ja nenän paikalleen. Aplikoin laukkuun samaisella liimaharsolla pienen tähden, sillä halusin käyttää kaikki pienetkin kangaspalat hyödyksi. :)
Tämä oli muuten ihan ensimmäinen ompelemani pehmolelu. :)

Ainiin, munhan piti kertoa teille myös mun mummi ja minä- pesuainekokeilusta. Olen nyt kahteen kertaan siivonnut kämpän yleispesuaineen ja siivoussuihkeen avulla. Kaikista ihaninta on ehdottomasti tuoksu <3 Ja se, että tuoksu on niin aito, eikä ollenkaan keinotekoinen. Mutta puhdasta on tullut, eikä kädetkään ole kutisseet tai kuivuneet samaan tapaan kuin ennen.. Jos jotain miinusta pitää sanoa niin se on hinta. Maksoin noista 500 ml pulloista 8 e kappale, monissa kaupoissa hinta on yli 10 e..

Ihanaa viikonloppua kaikille! :) Meillä otetaan nyt vaan ihan rennosti perheen kesken...

Kommentit

  1. Oi miten kaunis kuosi laukussa sekä pöllöllä - yli söpöt - tykkään<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) mä kyllä kans rakastuin noihin kuoseihin.. Kukkakangasta olis viel jäljellä, täytys siitä viel jotain keksiä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit