lauantai 30. elokuuta 2014

Virkattu koru

Inspiroiduin niin paljon Pieniä hetkiä-blogin (klik*) virkatusta korusta, että halusin kokeilla sellaisen tekoa itse. Lankalaatikosta löytyi vaaleanpunainen ja valkoinen Novitan Kartano-langan jämät, joista olenkin saanut aikaan jo monta työtä. Askartelin ennen paljon koruja, joten pyöröpihdit ja muitakin koruaskarteluun tarvittavia tavaroita löytyi siis omasta takaa. Kirkkaat helmet olivat ylijäämiä unisieppariaskarteluista, ja itseasiassa tästä korusta tulikin hieman unisiepparin näköinen aivan vahingossa.Kuten huomaatte, korusta tuli hivenen imelä. :) Mutta vaatekaapistani löytyy parikin erilaista mekkoa, joiden kanssa uskon korun sopivan mainiosti. Koru valmistui muuten aika rivakasti, helmien virkkaus oli nopeaa puuhaa. Renkaan tein ihan vaan jämäkästä rautalangasta, jonka keskelle virkkasin kuvion. Helmet renkaan alareunaan kiinnitin korupiikkien ja pyöröpihtien avulla.

Mitä pidätte? Sopivan hempeä vai liian hempeä? :)

9 kommenttia:

 1. Ompa suloinen, jos mulla olisi tytär niin hänelle laittaisin kaulaan :-)

  VastaaPoista
 2. Nää virkatut korut on kyllä tosi kauniita. Sunkin versio on todella näyttävä. Iteki oon joskus helmeilly ja toki virkkaan kovasti, mut empä ole näitä kahta lajia yhdistänyt itse koskaan. Taidanki painella vintille hakeen mun helmikätköt esille. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kaikille näin yhteisesti. :) en oo minäkään aiemmin hoksannut yhdistää koruaskartelua ja virkkausta, nyt on sitten kokeiltu sekin. Suosittelen kyllä, valmistui tosi nopeesti ja oli mukavaa näpertelyä :)

  VastaaPoista
 4. Sinulla on täällä vaikka mitä kivaa :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana ,ei ollenkaan liian hempeä.
  Tyttik.

  VastaaPoista