tiistai 5. elokuuta 2014

Portaiden uusi ilme

Noniin, nyt vihdoin valmiita kuvia portaista, jotka ovat olleet työn alla jo tovin. Mutta nyt vihdoin valmiit. :)

(Postaus toteutettu yhteistyössä Tikkurilan kanssa)Portaat on maalattu kahteen kertaan Tikkurilan Betolux akva-lattiamaalilla (väri: valkoinen, sävyttämätön). Ensin luonnollisesti hiottiin portaista kiilto pois, pestiin hyvin, ja sen jälkeen pari kerrosta maalia vaan pintaan. :) Halusin portaista valkoiset koska ajattelin yleisilmeen hieman piristyvän ja niin kyllä myös kävikin. Vai mitä ootte mieltä? :)

Maali oli suhteellisen helppoa maalattavaa, tosin valumia sai varoa sillä maali valui aika herkästi. Laitoimme portaisiin myös uudet mustat liukuesteet, joten nyt ei portaissa pitäisi niin helposti liukastuakkaan. Edelliset liukuesteet olivat nimittäin aikalailla jo kulahtaneet. Laitoinpa vielä portaisiin tekstitarrankin, ei kuulunut kyllä alunperin suunnitelmiin, mutta saahan sen pois sitten jos kyllästyy. Nyt tapetoitu vessan ovi, ja rappuset sopivat kivasti toisiinsa. Ainoa ongelma maalamisessa oli oikeastaan sopivan ajan löytyminen. Koska makuuhuone + suihku on yläkerrassa, piti valita sellainen aika jolloin olemme poissa kotoa. Maalasinkin portaat kertaalleen ennen kahden yön Tykkimäki-reissua, ja mieheni maalasi portaat toistamiseen viimeviikolla, kun olin lasten kanssa äitini luona muutaman yön.

Itse olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka ehken vieläkään ole tottunut uuteen ilmeeseen, sen verran huomattava muutos oli kuitenkin.

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana!!! Valkoinen sopii vaan niin hienosti yhteen tuon hirsiseinän kanssa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) samaa mieltä, valkoinen sopii kivasti, ja itekkin alkanut oikeasti jo tykätä valkoisesta värinä, ennen en juurikaan tykännyt :)

      Poista