perjantai 29. elokuuta 2014

Vaaterekki oksasta

Olen haastanut itseni totaaliselle säästökuurille. Toisin sanoen: ei enää heräteostoksia, turhia ostoksia ja mietin pääni puhki voisinko jonkin asian kenties tehdä itse. Nyt hankintalistallani oli vaaterekki, ja katselinkin jo netistä millaisen ostaisin. No, googletin hakusanalla "vaaterekki" ja vastaani tuli aivan ihania puunoksasta tehtyjä vaatetelineitä. Joten, eikun pihalle etsimään sopivaa oksaa. Sellainen löytyi, ja tarvikkeita myös sen ripustamiseen, joten helposti, nopeasti ja täysin nollabudjetilla valmistui ompelunurkkaukseeni kiva vaaterekki.
Ja tässä myös kokonaiskuvaa vaatimattomasta ompelunurkkauksestani. Muistitaulu koki tänään myös muutoksen, sillä en jotenkaan pitänyt aikaisemmasta. Siinä oli siis samaa kangasta kuin tuossa penkissä. Pöytä on alunperin peilipöytä, josta vain irroitin peiliosan irti. Parissa lasipurkissa on ompelutarvikkeita ja alakulmassa näkyvässä tähtiarkussa on kaikki kankaat. Nyt saan vaaterekkiin kivasti valmiit jutut esille, ja voihan siihen ripustaa kaikkea muutakin kivaa ja tarpeellista. Kyllä nyt kelpaa ruveta ompeluhommiin, vielä kun sais inspiraation mitä tehdä seuraavaksi.

Oksan tuunaus oli helppo homma. Kuorin kaiken ylimääräisen oksan päältä pois, hioin hieman ja sitten vain maalasin valkoiseksi. Ketjut löytyivät meiltä omasta takaa joten ne toimivat nyt ripustussysteeminä. Mitä tykkäätte? :)

3 kommenttia:

  1. Näyttää viihtyisältä! Tuo oksa on mainio idea.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) vielä pitäisi löytää kunnon pöytä- tai lattiavalaisin. Sais vähän lisävaloa työskentelyyn..

    VastaaPoista
  3. Näppärä idea! Kyllä mä luulen, että valmis vaaterekki kalpenee tuolle, paljon persoonallisempi näin. Ja voih, sun ompelutila on niin siisti! Omani on jatkuvasti järkyttävässä kaaoksessa :S

    VastaaPoista