sunnuntai 24. elokuuta 2014

Lisää virkattuja siivousliinoja

Siivousliinojen virkkausinnostus iski jälleen. Mutta eihän siivousliinoja voi koskaan olla liikaa, vai voiko? :) Liinat virkkasin "200 virkattua ruutua"-kirjasta poimitulla ohjeella. Eli virkkasin ensin ruudun ohjeen mukaan normaalisti, ja lisäsin kokoa virkkaamalla vielä muutaman kierroksen päästäni.


 Virkkasin liinoihin pienet ripustuslenkit, meillä on nimittäin keittiössä kaikenlaisia koukkuja ja ripustimia joten ajattelin että olis kiva saada liinat johonkin roikkumaan. Ei kyllä ole välttämättömin ominaisuus siivousliinassa. :) Enkä tiedä miten epäkäytännölliseksi idea vielä osottautuu, mutta toisaalta eipä noista lenkeistä paljon haittaakaan ole..
 Harmaa ja valkoinen lanka on Novitan Bambua, jota jäi yli aiemmin virkkaamistani siivousliinoista (Pääset katsomaan niitä tästä). Vihreä lanka on kaappini perukoilta löytynyt mysteerilanka, jonka nimestä ei ole mitään hajua. Lanka oli materiaaliltaan samantapaista, kuin novitan bambu.

Neliön ohje löytyy siis kirjasta "200 virkattua ruutua" ja kyseinen ruutu on nimeltään "Edvardiaaninen unelma".

Näitä siivousliinoja voi tehdä rajattomasti erilaisia, tässä vain yksi mahdollisuuksista. Ja samalla tuli hyvää harjoitusta ruutujen virkkailusta. :) Kovasti haluaisin taas aloittaa tilkkupeiton virkkausta, mutta ensin pitäisi vähän täydentää lankavarastoja. Lankavarastoja täytyisi kyllä täydentää muutenkin, sillä pitäisi alkaa tehtailla lahjoja pukinkonttiin. Nämä siivousliinat ovat kyllä myös kiva lahjaidea. Itsellä on ollut kovassa käytössä aiemmin virkkaamani liinat, ja olen tykännyt hirveästi. Ovat oikein hyvin kestäneet pesua ja käyttöä, ja eipä ole tarvinnut pitkilleen ostaa kaupasta valmiita rättejä.

Ihanaa sunnuntaita ja samalla hyvää alkavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti