perjantai 22. elokuuta 2014

Lämmintä talveen

Valmistautuminen tulevaan talveen on jo kovassa vauhdissa. Pongasin Novitan syksy 2014-lehdestä kivan pipon ohjeen, jota halusin ehdottomasti kokeilla. Samalla kuviolla valmistuikin sitten samaan sarjaan tuubihuivi.

Kuvio oli mielestäni todella houkutteleva. Alkuvaikeuksien jälkeen sen virkkauskin sujui ongelmitta, vaikka kyllä alkuun tuntui että en osaa.. :) Virkkasin pipoon sekä tuubihuiviin koristeeksi vielä valkoiset rusetit. Langan merkkiä en ikävä kyllä enää muista, sillä kääreet ovat jo kadonneet. Tokmannilta ostettu muutama viikko sitten, oli ainakin edullista kun maksoi 1 e/kerä. Virkkauskuvion ansiosta piposta ja huivista tuli ihanan muhkeat ja lämpimät. Sopivat mainiosti kylmiin talvikeleihin.

Pipon ohje tosiaan löytyy Novitan uusimmasta lehdestä. Kun virkkauskuvion oppii, niin on helppo virkata myös tuubihuivi.

Lankaa jäi vielä kerän verran, ajattelin kokeilla virkata lapaset. Ja kyllä, virkata, koska en juurikaan osaa neuloa. Luulen että osaisin juuri ja juuri neuloa lapaset, mutta työnjälki olisi varmasti jotain aivan kamalaa. Tähän sarjaan kävis kivat peruslapaset joihin virkkailis rusetit koristeeksi..

Mukavaa viikonloppua! :)

7 kommenttia:

 1. Tosi suloiset! Näyttää neulotuilta, mut on siis virkattu, vau. Minä en tykkää enää neuloa, joten tuota mallia pitäiskin kokeilla. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Novitan sivuilta en ohjetta löydä niin saisiko sinulta tämän ohjeen näyttää niin kivalta et pakko kokeilla :) (sähköpostini: djinnu@luukku.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, laitan sulle huomenna sähköpostia tulemaan! :)

   Poista
 3. minäkin kaipaisin ohjetta, voi saisiko? (thevayrynen at g mail.com

  VastaaPoista
 4. Olisiko itsellekin mahdollista saada ohjetta sähköpostiin? (ao81156@gmail.com)
  Upean näköinen setti :)

  VastaaPoista