Minä

Kotiruusu-blogin takaa löytyy 23-vuotias nainen Pohjois-Karjalasta.
Perheeseeni kuuluu mies sekä lapset -11 ja -12 syntyneet. Niin ja -09 syntynyt kissa. :)

Harrastan virkkausta ja kaikenlaista muuta käsillä tekemistä, milloin mitäkin. Ikuisuusprojektina on myös oman kodin sisustus ja etsinnässä on jatkuvasti uusia ideoita niin kotiin kuin käsitöihinkin. Minkäänlaista koulutusta minulla ei vielä ole, lukiosta valmistuin 2010 keväällä ja sen jälkeen opiskelin puolisen vuotta sisustusalaa ennen äitiyslomalle jäämistä. Äitiysloma alkoi siis alkuvuonna 2011. Kotona ollessa sitä alkoi kaivata tekemistä ja niinpä opettelin virkkaamaan. Olen vasenkätinen joten alkuun opettelu oli haastavaa, istuin koukun ja langan kanssa tietokoneen ääressä ja opettelin erilaisia silmukoita. :) Jonkun aikaa siinä meni että homma alkoi toimia ja nyt minulla onkin kokoajan joku virkkaustyö vireillä. Toki muutakin on tullut tehtyä, kaikenlaiset askartelut ja tuunailut on kovasti lähellä sydäntä.

En tarkkaan muista, mistä idea blogin kirjoittamiseen lähti, mutta olen tyytyväinen että niin kävi. Alkuun minulla ei ollut selvää mitä aion blogissani julkaista mutta nykyään kutsuisin blogiani "kotoilu"-blogiksi, josta nimikin jo kertoo. :) Kirjoittaminen on ollut minulle aina hieman haastavaa joten kirjoitankin yleensä vain vähän ja annan kuvien kertoa loput. Valokuvaus on myös yksi rakas harrastus, ja kaikki blogini kuvat ovat itseottamia, ellei toisin mainita.

Toivottavasti viihdytte blogini parissa! Palautetta olen aina avoin ottamaan vastaan, niin hyvässä kuin huonossakin ja uusia ideoita otan myös vastaan mielelläni. :)

Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti