torstai 11. syyskuuta 2014

Vinkkejä matonkudejämien käyttöön

Itselle kasaantuu aika ajoin aina kasa pienen pieniä matonkudekeriä, jotka ovat jäänet yli jostain isommasta projektistä. Tänään sitten rupesin miettimään käyttöä niille. Ei huvittanut aloittaa mitään isoa, ei löytynyt inspiraatiota, joten nämä pienet työt ovat sopivia tämmöisiin päiviin. Ja lankalaatikkokin tyhjeni taas hieman. Tällaisia sain aikaiseksi:

Kranssi, virkattu metallirenkaan ympärille.

Pannunalunen.

Ripustusrenkaat esim. pyyhkeille tai asusteille.
Pienet renkaat, esim serviettirenkaiksi, koruiksi ym.

Tällaisia siis tullut tänään väsättyä. Patalappu on muuten virkattu samalla ohjeella kun pieni kukka boleron & hiuspannan ohjeessa. :) Kranssissa, sekä kahdessa ripustusrenkaassa keskellä on metallirenkaat. Pienissä renkaissa on laatikon pohjilta löytyneitä metallirenkaita jotka olen joskus purkanut laukusta. Nää kaikki valmistuu todella nopeasti ja helposti, aina ei tarvitse (eikä jaksa) tehdä mitää monimutkaista. Kranssiin olen kovin tyytyväinen, minulta sattui löytymään puinen sisustussydän valmiina ja se kävi kranssin keskelle juuri mainiosti. Keskellehän voi ripustaa mitä ikinä keksii, vanhan avaimen, riipuksen, sulkia, puukuvion, ym. Matonkudetta ei näihin töihin paljon tarvita, itselläkin oli ihan vaan pienet kerät näitä värejä jäljellä. Eipähän mene mikään hukkaan. :)

Ja sitten, arvatkaa mitä? Mun järkkäri vetelee viimeisiään!!! Sain otettua nämä kuvat kunnes kokeilin ottaa vielä muutaman lisää, niin kamera alkoi temppuilla. Ei suostunut ottamaan kuvaa kun ihan välillä... arhg! Eikai se auta kun alkaa kerätä rahaa jemmaan ja ostaa uus :/ Koska kuvia tulee otettua sen verran paljon melkein päivittäin, että ilman kameraa en yksinkertaisesti pärjää... :)

Mutta, parempaa onnea teille! :) Ja mukavaa iltaa!

5 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Löysin vasta nyt ja jään taatusti seuraamaan! Jännät projektit, ihanat kuvat.
  Tykkään!
  Terveisiä Tallinnasta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mukava kuulla! :) terveisiä myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Hei vaan, teet kaiken niin todella siististi, että piti taas tulla kehumaan!!:) Matonkudetta olen jonkin verran virkannut enkä saa noin tasaista jälkeä millään! Ahkerasti olet tehnyt kaikkea kaunista ja kivaa. Ja se on totta et ilman kameraa ei voi olla! Iloisia syyspäiviä sulle, toivottelee yks laiskempi virkkaaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tule kyllä itsellänikään aina niin tasaista jälkeä, riippuu paljon Kiteen laadusta myös :) iloista syksyä myös sinulle!

   Poista
 4. Vau! Kauniita! Sie se saat niin paljon ajoiksi :) Harva se päivä täällä uutta kivaa esillä :)

  VastaaPoista