lauantai 13. syyskuuta 2014

Lompakko vanhasta laukusta

Eräs vanha laukku on seisoi pitkään lipaston laatikossa, josta jo aiemmin leikkasin renkaat irti virkattua laukkua varten. Laukun löysin aikoinaan kirppikseltä, se maksoi 1,5 e ja oli minulla pitkän tovin käytössä. Kunnes se kuitenkin hajosi lopullisesti, ja se pääsi odottamaan uusiokäyttöön "joutumista". Täytyy olla pikkasen hullu, kun näin kokemattomana ompelijana päätin tehdä siitä lompakon. Ilman ongelmia ei selvitty ja nahka oli aika haastavaa ommella. Mutta lopputulos kuitenkin muistuttaa lompakkoa :)

Muutama mokakin tuli, jotka vasta valmiissa työssä huomasin. Ylimmät korttilokerot ovat liian ylhäällä, eikä ihan ylimpään saakkaan kortteja laitettua. :) Ja kaikkea muutakin pikkuvikaa ompelujäljessä ja tasaisuudessa, mutta ei haittaa, tää oli hyvää harjoitusta. Miinusta itselleni kyllä myös siitä että huomasin omistavani ainoastaan valkoista ompelulankaa... :) Tästä on hyvä lähteä parantamaan. Harmaa nahka on tosiaan vanhasta laukusta, sekä kolikkotaskun vetoketju myöskin. Pinkki kangas jäi yli aikoinaan ompelemastani kauppakassista, ja musta kangas on housuista. Samoista housuista kuin ommeltu koristetyyny josta löytyykin postaus myös. Virkkasin koristeeksi vielä kukan jonka keskelle ompelin napin. Uusiokäyttöä parhaimmillaan, mitään en ostanut tähän valmiina. Paitsi magneettilukon olen joskus ostanut, mutta taisi maksaa 75 snt että eipä siinäkään paljon törsätty. 


7 kommenttia:

 1. Hieno on. Tuosta hyvä jatkaa tuotekehitystä. Lompakot kaupoissa aika tylsiä. Tuollaisia joku varmaan ostaisikin ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, kaupan lompakot on usein aika tylsiä.. Tämmöstä samanlaista ei ainakaan tuu vastaan missään :) tosin kaipaa kyllä hieman kehittelyä..

   Poista
 2. Wau, onpas kiva! Osaatko sanoa millä neulalla ompelit nahkaa? Mulla olisi yksi nahkaprojekti odottamassa, mutta en tiiä uskallanko edes ompelukoneella yrittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ompelukoneella minä ompelin.. :) ihan hyvin ompeli, tosin kangaskerroksia ei saa kauheasti olla. Tää nahka oli kyllä suhteellisen ohutta, kauhean paksua nahkaa en minäkään ehkä ompelukoneella edes yrittäisi ommella..

   Poista