torstai 19. kesäkuuta 2014

Virkattu laukku

Siskoni saapui poikansa kanssa eilen meille juhannuksen viettoon. Eilen tietenkin ruokaostoksilla käydessä napattiin molemmat mukaan lankaa ideana virkata laukku. Virkkasin tämän laukun samalla ohjeella kun aikaisemman pikkulaukun, eli ohje löytyy täältä. Hieman muokkasin ohjetta itselle sopivaksi. :)

Renkaat ja niitit otin yhdestä vanhasta, rikkoutuneesta laukusta jonka ostin alunperin kirpparilta 1,5 eurolla. Laukku on virkattu Novitan Hanko langasta (väri musta) ja kukka ja valkoinen nauha virkattu Novitan Miami langalla. :)

Tämä pääsikin tänään jo koekäyttöön kauppareissulle ja hyvin mahtui mukaan kaikki tarvittavat. Ajattelin vielä lisätä laukkuun magneettilukon keskelle, kunhan löydän sellaisen jostain. Niin pysyy ainakin tavarat tallessa varmasti. Tuo Novitan Hanko-lanka oli muuten juuri sopiva laukun virkkaukseen, sillä se on sopivan jämäkkää ja paksua.

Nyt jääkaapissa odottaa sateenkaarikakku (kinuskikissan ohjeella tehty), vietellään siskoni synttäreitä hieman etukäteen. :) joten ihanaa juhannusta kaikille tasapuolisesti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti