maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ommeltu säilytyskori, kesäkuvia & julisteen suunnittelua

Heips taas! :)

Kesä tuntuu olevan kauneimmillaan ja ulkonakin on vaikka mitä ihanaa kuvattavaa.. Pääasiassa tulee räpsittyä kuvia lasten temmellyksistä mutta välillä myös niin kauniista, vihreestä luonnosta. On tässä tullut taas jotain ommeltuakin. Muistatteko taulun jonka tein ystävälleni vallilan kankaasta? Sitä kangasta oli vielä jäljellä ja olen säästellyt sitä kunnes keksin mitä siitä voisi tehdä. Lauantaina sitten halusin kokeilla ommella säilytyskorin, joten kangas pääsi nyt sitten käyttöön siinä muodossa. Tukikangastakin löytyi valmiiksi, joten ei ollut kun alkaa suunnitella ja sit pääsi ompelukone töihin.Ompelin korin reunaan vielä pinkkiä pitsiteippiä. Kyllä, teippiä. Teippipinta ei onneksi näy alta juurikaan jos ei oikein tarkkaan tutki. :)


Sain anopilta eilen pienen muistitaulun joka oli jäänyt hälle ylimääräiseksi. Maalasin reunat valkoiseksi, päällystin kankaalla, ja liimasin vielä pitsiteippiä vähän reunaan.


Tässä kuva myös virkatusta mekosta, joka valmistui tovi sitten. Käytin montaa erilaista lankaa, ja lopputulos onkin varsin värikäs. On meidän neidille juuri sopiva, mutta ei oikein sovellu näillä kesähelteillä käytettäväksi. "Onneksi" Suomen kesä on mitä on, päästään varmasti tätä mekkoa vielä viileämmillä keleillä käyttämään.

Tähän väliin muutama kesäkuva:
Ihanan vihreää.. kesä <3

Sain anopilta myös vanhan taulun, jossa oli ihanat, puiset kehykset. Kehykset ovat tällä hetkellä vielä työn alla, hioin ne ja maalasin kertaalleen, nyt odotan toista maalia saapuvan postin mukana, jotta saan viimeisteltyä ne. Ideana olisi laittaa kehyksiin joku juliste tai kuva, mutta valmiina en löytänyt mieluista. Mietin myös suurennettua hääkuvaa.. Muokkailin kuvia tässä yks ilta ja kokeilin osaisinko itse tedä jonkun kivan julisteen.. Teemana on meidän häät ja meidän häälaulu, eli Hurriganesin I will stay.

Mitäs pidätte? Mikä näistä on paras, vai onko mikään? :) Kehykset ovat massiiviset ja yritän parhaani mukaan säilyttää niiden vanhahtavan ilmeen. Muokkailinkin kuvia vanhan näköiseksi, jotta sopisivat kokonaisuuteen.

Jos mikään noista ei nyt sitten loppujen lopuks päädykkään julisteeksi asti, niin ainakin teetätän noista kortit tai kuvat ja laitan muistojen arkistoon.

Tämmöinen oli tämän illan valokuvapläjäys. Nää kuvat vaan kasautuu koneelle, täytyy välillä yrittää julkaista jotain ennen kun unohtuu.. :)

1 kommentti:

  1. Kaikki nuo on kyllä ihan hitsin hyvä julistekuva ideoita! :)
    Mutta joko tuo hääkuva missä ootte kokonaan
    tai sitten tuo viimeinen tekstikuva :3

    VastaaPoista