Ompelua ja silityskuvia jälleen

Täällä ollaan siskon luona, ja vauhdikas on päivä kaikinpuolin ollut. Lapsista on ollut suunnaton ilo toisilleen, ja me siskon kanssa ollaan huristeltu ompelukoneella ja välillä silitetty silityskuvia. Lapset nukahti jo yöunille, joten nyt on hyvä hetki aikaa kirjoitella vähän tännekkin. Tosiaan, harmaa trikookangas muuntautui tänään kolmeksi pipoksi ja yhdeksi hiuspannaksi. Ostamani trikookangas oli hieman ohuempaa materiaalia joten näistä pipoista tulikin juuri kivat kevätpipot, nyt kun ilmatkin alkaa lämmetä, mutta jotain tarvii korvien suojaksi. Täällä on nyt kyllä kurja keli, ajelin tänään tänne räntäsateessa. Mutta vielä se aurinko meidätkin löytää :)

 

Minä ja pikkuneiti saatiin nyt tämmöiset ihanat perhospipot timanteilla. :)

 

Ja pikkuneiti sai samasta kankaasta kivan hiuspannan. Jos vaikka suostuisi joskun käyttämään eikä kiskoisi heti pois päästään. :)

Poikakin sai jotain uutta:

 

 ...nimittäin traktoripipon ja -paidan. Paidan sisko oli ostanut meille tokmannilta ja se sai nyt traktorinkuvan rintaansa. Silityskuvat tilasin Pikkupiltti-nimisestä nettikaupasta, taisinkin jo viimeksi mainita. No mutta, nettikaupan sivuille pääset tästä.

Ohhoi, ehkä nyt on aika heittäytyä sohvalle, syödä suklaata ja katsella telkkaria. :)

Kommentit

Suositut tekstit