Hello kitty-helistin

Jos pääsiäisestä on jäljellä vielä suklaamunien sisuksia, niin tässäpäs niille käyttöä, taas helistimen muodossa. Inspiraatio tähän helistimeen tuli tytön hello kitty nukenrattaista. Katselin niistä mallia tätä virkatessa. :)


Virkkasin helistimen aika samalla tavalla kuin aikaisemmin virkkaamani nallehelistimen, johon täältä blogistani löytyykin ohje: http://kotiruusu.blogspot.fi/2012/08/virkattu-helistin-ohje.html Pallokorvista yritin tehdä terävämmät virkkaamalla aloituslenkkiin vain 3 silmukkaa, sitten kaksi jokaiseen silmukaan = 6 silmukkaa. Sitten vain pari kierrosta kiinteitä silmukoita. Nenä, silmät ja viikset on kirjailtu, ja rusetti on tehty ihan omasta päästä virkaten.
Vaikka vauva-aika meidän perheessä onkin jo takanapäin, silti tulee välillä virkkailtua vauvajuttuja. :) Neiti kyllä kiinnostui tästä helistimestä, taisi tykästyä, vaikka meillä minä taidan olla suurempi hello kitty-fani kuin pikkuneiti. :)

p.s. Blogissani on lähiaikoina tiedossa ensimmäinen blogiarvontani! Joten käykääs kurkkimassa aina välillä :)

Kommentit

 1. Voi miten suloinen! Meijänkin vauva on jo kohta kolme mutta hirmuinen hello kitty fani! =D tekisi kyllä mieli tehä tällänen kun olen säästellyt niitä pääsiäismunakoteloitakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vauva on vasta 1,5 vuotias. :) Mut enemmän kiinnostaa kaikki mistä isoveli 3-wee on kiinnostunut, ei vielä ainakaan oo mikään suuri hello kitty fani, vaikka kovasti oon yrittänyt markkinoida. :D Eikun vaan koukku heilumaan.. tästähän voi tehdä vaikka minkä värisen, kaikki pastillisävyt sopis varmasti hyvin, esim keltainen tai minttu :)

   Poista
 2. Täällä näyttää nyt ihan uudelta:) Ihanat värit ja kuvat! Ja söpö helistin jälleen! Eihän se haittaa jos vauva ei niin tykkää, saat pitää omanasi;) Muovikotelot on itselläni vielä odottamassa inspistä, tai paremminkin sopivaa hetkeä. Terkuin "lankahamsteri" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, piti vähän laittaa blogia uusiksi, teki mieli laittaa vähän väriä. :) Varmaan tää kevät tekee tehtävänsä kun alkaa pelkkä harmaa kyllästyttää. :) Sieltä se inspiraatio ja sopiva hetki vielä löytyy! Itse virkkaan aikalailla kausittain, välillä tekee mieli virkata ja tuleekin väsättyä kaikenlaista, välillä ei kiinnosta yhtään.

   Poista
 3. Olet kyllä virkannut kaikenlaista ihanaa, tämäkin on niin suloinen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit