Koukut ja pikkutavarat järjestykseen

Tänään onkin eka päivä kun tuntee olevansa taas elossa, meni muutama päivä tässä sairastaessa. Nyt olo jo kohentunut vaikka vielä vähän puolikuntoinen toki olenkin. Sain kuitenkin jotain aikaiseksi, koska pakkohan se oli ompelukone kaivaa esiin heti kun olo vaan sen salli. :) Vaikeaa olla tekemättä mitään, varsinkin kun tämäkin idea on muhinut mielessä jo kauan. Eilen posti toi sitten Nappikauppa punahilkasta tilaamani ompelutarvikkeet, verkkokauppaan pääset tästä.

Nyt siis valmistui pieni säilytystasku koukuille ja muille pikkutavaroille:

Tänä kesänä oon jotenkin niin rakastunut keltaiseen. :) Säilytystaskun ompeluun tarvitset:

- Kahta erilaista kangasta
- Tukikangasta
- Halutessaan vinanauhaa
- Silkkinauhaa ( muukin nauha käy) solmimista varten.

Kaikki nämä tarvikkeet löysin onneksi samasta verkkokaupasta, joten ei tarvinnut erikseen tilata. Yhteissummakin jäi aika pieneksi, postikuluineen reilut 15 e. Kangasta, vinonauhaa ja pallonauhaa jäi vielä ylikin. Ja myös tukikangasta reippaasti, joten halvaksi tuli tämän teko kyllä.

Nyt luulisi kyllä koukkujen pysyän tallessa, jos vaan muistan aina laittaa ne takaisin. :)

Mutta nyt, tervehtymisen kunniaksi painun ulos nauttimaan lämmöstä ja auringosta!

Kommentit

 1. Tuollainen pitäis minunkin saada aikaiseksi tehdä. Ihanat kankaat!

  VastaaPoista
 2. eikä miten söpö pussukka! tota pitääkin soveltaa vähän, ite ku en oo oikeestaan yhtään käsityöihminen mutta johonkin tarkotukseen haluun ton idean ottaa käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tota pystyy kyllä soveltamaan tosi moneen tarkoitukseen. :) tämmönen pussukka olis kyllä meilläkin kätevä vaikka mihin tarkoitukseen, pikkutavaroita kun riittää ja nehän ne yleensä häviääkin helposti :)

   Poista
  2. siks mun mielestä oliskin kivaa jos jatkossa ompelet jotain, niin tekisit samalla ohjeet (mikäli ei ole liian vaivalloista) tekemiseen, jotta mun kaltanen tumpelokin saisi tehtyä näitä myös :-) omasta mielestä osaan ommella ihan suht koht hyvin, mutta tolleen kuvasta katottuna en osaa alkaa tehä ite mitään, vaan tarttisin kunnolliset ohjeet :-)

   Poista
  3. Eihän se ohjeiden laatiminen mikään kovin suuri työ oo, itse vaan just mietityttää kun on kovin oma tapa tehdä kaikki enkä käytä mitään ohjeita, et ei sitten tuu toisia "opetettua" ompelemaan ihan miten sattuu :D mut täytyy seuraavaa ompelujuttua tekiessä yrittää laatia ohje samalla ja kattoo mitä siitä tulee :) ite kun oon just sellainen ompelija/virkkaaja et katson kuvasta mallia tai sovellan omasta päästä, hankalampaa seurata tarkkaa ohjetta vaikka kyllä välillä tulee jotain tehtyäkin suoraan ohjeesta. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit