Lastenhuoneen taulu & Blogiyhteistyö

Lastenhuone on vähän väärä käsite meidän tapauksessa, sillä nukutaan kaikki samassa huoneessa. Mutta siis, järjesteltiin muksujen kanssa huonetta vähän uuteen uskoon ja saatiin seinälle uusi, ihana juliste jonka posti tänään toi mukanaan.Ihanan julisteen minulle lahjoitti Pikkunorsu.fi-niminen verkkokauppa. Verkkokaupan sivuille pääset tästä. Pikkunorsun sivuilta löytyy ihania julisteita ja kortteja joissa on tuttujen lastenlaulujen sanoja. Ihastuin itse kovin näihin julisteisiin, ovat ihanan yksinkertaisia mutta kivannäköisiä. Julisteen materiaali oli mukavan jämäkkää eikä ryttäänny helposti, tämä on tietenkin plussaa. Kehykset löytyivät omasta takaa ja ovatkin värinsä puolesta oikein sopivat huoneen väritykseen. Ostimme pojalle käytettynä kuvassa näkyvän sängyn, ja hyvin on viihtynyt, pikkuneiti sai näin juniorisängyn käyttöönsä. Päiväpeitoksi pikkumiehen sänkyyn pääsi aikanaan ostettu torkkupeitto. Sopi niin kivasti väriltään, ja tuohon sänkyyn on muuten mahdoton löytää sopivaa päiväpeittoa, koska päädyt ovat umpinaiset. Jos inspiraatio iskee, saatanpa joskus ommella sopivan peiton vaikka itse. Virkkaamaan en enää rupea, meinasi epätoivo iskeä jo sen pienemmän peiton kanssa. :)


Tässä vielä kuvaa siitä kuinka meillä nukutaan. :) Kaikki lähekkäin <3

Blogissani tulee tulevaisuudessakin olemaan välillä yhteistyössä tehtyjä postauksia. Perustin blogin alunperin jakaakseni ideoita muiden kanssa, ja tämä periaate pysyy jatkossakin. Eli haluan antaa teille ideoita ja vinkkejä omien tekeleiden kautta. En siis aio täyttää blogiani pelkillä sponsoroiuduilla postauksilla. :) Lupaan myös kirjoittaa tuotteista aina rehellisen mielipiteeni. Ja tuotteet joista postaan, ovat tietenkin sopivia blogini tyyliin, ei siis pelkoa että alkaisi tulla esim. meikkipostauksia. :) Mutta aina silloin tällöin tulen siis kirjoittamaan myös yhteistyössä tehtyjä postauksia, ja näissä postauksissa on seuraavanlainen merkki:


Tällä merkillä haluan siis tehdä teille heti postauksen alussa selväksi, että kyse on sponsoroidusta postauksesta, ja että olen itse jollain tapaa hyötynyt siitä (saanut tuotteen ilmaiseksi, josta postaan).

Sitten asiaa blogiarvonnasta josta jo mainitsinkin edellisessä postauksessa. Huomenna starttaa käyntiin arvonta jossa teillä on mahdollisuus voittaa näitä ihania Pikkunorsun tuotteita omaksenne. Tulkaa siis kurkkaamaan blogiani huomenna! :)

Aurinkoisin terveisin!

Kommentit

Suositut tekstit