Minä itte & virkatut korvikset

Kuten ootte ehkä huomanneet, blogistani ei juurikaan löydy meikäläisen naaman kuvia.. Mutta tänään pidettiin pieni valokuvaustuokio siskon kanssa ja näitä kuvia tahdon nyt teillekkin esitellä. :) Ja liittyyhän tää nyt jotenkin aiheeseen, päässäni on itsetehty pipo, josta löytyykin kuva myös edellisestä postauksesta.

Joten tässä siis urakalla pipokuvia, hahah :) Mut mitäs tykkäätte piposta? Itse kyllä tykkään kovasti ja pikkuneidinkin päässä pipo näytti oikein somalta. Kyllä nyt kelpaa. Ilma olis tänään(kin) saanut olla vähän kauniimpi, oltiin pariin otteeseen ulkona lasten kanssa, ja tuonnehan jäätyy. En siis ulkoillut noissa vaatteissa, valokuvauksen jälkeen heitin päälle jo valmiiksi likaiset verkkarit ja tuulitakin. :)

Mutta jotta tämä postaus ei nyt pelkästään oo täynnä meikäläisen kuvia, niin laitetaas pari kuvaa tämän päivän virkkailuista. Tänään näpräilin parit korvikset, pääkallot ja tähdet. Pitänee pitää taas uusi valokuvaus tuokio, jotta saan näistä korviksista kuvia myös käytössä.. ;) no, katsellaan... Virkkaukseen käytin Novitan kotiväki-lankaa ja tosi pientä koukkua, olisikohan ollut koko 1,5. Tärkkäsin korvikset muotoonsa ja ovat saaneet tässä päivän mittaan kuivua.. Jotain pientä on siis valmistunut tänäänkin, vaikka päivä onkin vierähtänyt aikalailla ulkoilun merkeissä. 

Mutta nytkö se sitten iski, tekemisen tuska? Mitä ihmettä mä teen seuraavaks? :) Heittäkää mulle ideoita, mitä vaan ja mitä hullumpi sen parempi. 

Kommentit

  1. Koska kaikki teinit rakastaa tällä hetkellä unisieppareita, voisit ehkä keräillä itelles irtopisteitä ja -lukijoita tekemällä virkatun unisiepparin. :D Tai sit joku lampunvarjostin, mutta ei mitään maalaisromanttista pitsihörsellystä vaan joku mahdollisimman futuristinen muoto ja värimaailma. Ja tietenkin samalla käyttökelpoista. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavia ideoita, kiitos Riikka! :) rupes heti tulemaan visioita virkatusta unisiepparista, ei olis kyl itelle tullut mieleenkään! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit