Pääsiäisaskartelua

Nyt on aloiteltu jo askartelemaan pääsiäistä varten. Tai no, johan se parin viikon päästä on joten oli lienee korkea aika. :) Halusin tänä vuonna askarrella kivoja, erilaisia pääsiäismunia. Kirjakaupasta löysinkin styroxmunia jotka sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti. Päällystykseen käytin kangastilkkuja, lankakerän jämiä, sekä erilaisa nauhoja.


Narupallot on tehty yksinkertaisesti kieputtamalla lankaa munan ympärille. Käytin askarteluun ihan tavallista askarteluliimaa, ja hyvin kestää. Tässäpäs siis oiva tuhoamisidea jämälangoille. :) Myös pienetkin kangaspalat saavat käyttöä. Itse käytin puuvillakangasta, ja trikookangasta. Hyvin onnistui silläkin päällystäminen.
Pääsiäismunien lisäksi askartelin tällaisen pupuastian vanhasta puovipullosta. Laitoin siihen rairuohot kasvamaan. Käytin askarteluun muovipullon lisäksi tapettia, lahjapaperia ja pitsinauhaa. Niin ja alaosan maalasin valkoisella maalilla. Käytin kaapista löytyvää lattiamaalin tähteitä, se ainakin kesti muovissa hyvin. Varmasti muukin maali soveltuu tähän tarkoitukseen, vielä paremminkin. Tässä oiva idea myös lasten kanssa askarreltavaksi.


Ideoita näihin askarteluun löysin Sinellin blogista, sieltäpäs löytyykin vielä muutama eri tekniikka pääsiäismunien askarteluun.

Mukavaa viikonloppua! :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit