Huovutettuja palloja & tunnustus

Heipä hei! Hiihtoloman viimeinen päivä täällä menossa, tämä viikko vierähtikin taas reissussa. :) Sain tässä viime viikolla anopilta kasan ihanan värisiä huovutusvilloja ja heti aloin googlettelemaa huovutusideoita. En ole juurikaan huovuttanut aiemmin joten aloitin helposta, eli huovuttelin palloja joista valmistui pannunalunen ja yksi korukin. Pannunalusen ohjeen löysin yhteishyvän sivuilta (tästä linkistä). Ohjeessa on käytetty valmiita huopapalloja, mutta minä tosiaa pyörittelin omani itse. Se olikin yllättävän haastavaa, ja ehkä hieman puuduttavaakin.

Siitä tulikin todella värikäs. :) Oon muutenkin nyt piristänyt kotia erilaisilla väripilkuilla, se on tää kevät kun alkaa tehdä mieli sisustaa väreillä. Joten tästä tuli oikein kiva pieni piristys keittiöön.Väsäsin sitten kokeilumielessä vielä tällaisen pienen rannekorun. :) 

Sitten tunnustuksiin. Sain taannoin Ilosofiaa-blogista "Ilosofiaa was here" tunnustuksen, kiitoksia siitä todella paljon <3 Olin todella yllättynyt ja otettu tästä kunniasta. Nyt sitten on minun vuoroni jakaa tunnustus eteenpäin muutamalle blogille. Se olikin haastava tehtävä sillä hyviä blogeja on vaan niin paljon. Tässä kuitenkin 3 blogia joille tahdon tunnustuksen jakaa:

Pieniä hetkiä

Todella kauniita virkattuja koruja, sekä kaikkea muutakin ihanaa!

In the Houze

Kauniita ja taitavasti tehtyjä käsitöitä,

Virkaten

Upeita ja persoonallisia virkattuja töitä!

Joten pidemmittä puheitta, käykäähän kurkkimassa näitäkin ihania blogeja, sekä oikein ihanaa kevään odotusta, pian se on täällä! :)

Kommentit

 1. No voi ihana Milla. Mun blogihistoriani ensimmäinen tunnustus. Kiitos!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi! <3

  Miten tämä tunnustus "toimii" eteenpäin? Jaanko kolmelle blogille vai miten? :)

  VastaaPoista
 3. Ai juu, sehän aivan unohtui :) jos nyt ymmärsin itsekkään oikein (ensimmäinen blogitunnustus myös minulle), niin annatte tunnustuksen eteenpäin muutamalle blogille. Sitten käytte linkittämässä ilosofiaa-blogiin keille olette tunnustuksen eteenpäin jakaneet. Siellä tunnustuksen saaneet blogit pääsevät sitten omaan listaansa. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikkäitä, jos käsinhuovutus puuduttaa, nämä valmistuvat nopeasti pesukoneessakin: http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/2014/04/diy-pesukoneessa-huovuttaminen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) täytyykin tutustua paremmin tuohon tekniikkaan. :)

   Poista
 5. Iiih, ihanan pirteä tulikin tuosta pannunalusesta! :)
  Näin kevään kynnyksellä tuollaisen niin mielellään asettelisikin kattilan alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! :) kyllä, keväällä on ihanaa kun on vähän väriä! :)

   Poista
 6. Kokeilin itse joskus tehdä tuollaisia huovutuspalloja, jaksoin pyöritellä vain kahdeksan kappaletta. Aika työlästä hommaa. Mutta sain sinulta idean, taas kerran, niistähän voisi tehdä rannekorun. Hienoa olisi kyllä tuollainen pannunalunen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aika työlästä oli noiden pallojen pyörittely tosiaan, mutta tulipahan pyöriteltyä :) tee ihmeessä rannekoru, eipähän mene pallot hukkaan.. Netistä löysin myös kuvia hienoista avaimenperistä jotka oli tehty huopapalloista :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit