Keväiset kuulumiset

Heipä hei! Pientä kuulumisten päivitystä tähän väliin, sillä käsitöissä taitaa olla hiljaisempi kausi. Kevät vie voiton ja jalat kuljettaa ulkoilmaa kohti. Tai no, valmistumaisillaan on yksi projekti, ja tilkkupeittokin etenee. Hitaasti, mutta varmasti. Viimeviikolla olin muutaman päivän taudin kynsissä, kyllä harmitti katsoa sisältä kun ulkona paistaa aurinko. Nyt tällä viikolla olen nauttinut senkin edestä ja tankannut itseeni ihanaa kevätaurinkoa. :) Täällä päin Suomea lunta on maassa vielä aika reippaasti, mutta kyllä hanget ovat vajuneet ihan silmissä. Ai että mä niin tykkään tästä vuodenajasta <3

Tänään nappasin järkkarin pihalle ja kuvailin vähän, pitkästä aikaa. Käytiin lasten kanssa myös pienellä metsäretkellä lähimaastossa, kun hanget kantaa niin hyvin. Metsään en järkkäriä ottanut mukaan, joten nämä kuvat ovat ihan vaan oman pihan antimia.


Kissakin nauttii kevätauringosta :)

Tänään alkoi haut korkeakouluihin ja pistin paperit pariin paikkaan. Kyllä taitas olla nyt miun aika lähtee kotoa ja opiskella se ammatti. :) 4 vuotta nyt kotiäiteilyä takana, enkä kyllä vaihtais niitä vuosia mihinkään. On ollut ihanaa ja antoisaa. Nuorempi lapsemme täyttää syksyllä jo 3 vuotta, joten nyt olisi hyvä aika lähteä kuluttamaan koulunpenkkiä. Vaikka kyllä se ajatus vähän pelottaa, mutta joskushan se on edessä kuitenkin :)

Oikein aurinkoista kevättä! Kai sitä nyt jo voi sanoa että on kevät? Vaikka takatalveahan sitä on lupailtu, mutta ei anneta sen lannistaa. :)

Kommentit

Suositut tekstit