keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen virkkaus: Pikkutytön pipo

Nyt on valmistunut tämän vuoden ensimmäinen virkattu työ, kevättalveksi pipo pikkuneidillemme. Vielä pitäisi kehitellä joku kiva malli pojalle, nää pinkit tyttöjutut kun on aina ensimmäisenä mielessä.. :) Näistä virkatuista pipoistahan virkkausintoni lähti alunperin nousuun, noin 3 vuotta sitten.. Tyttöämme odotellessa virkkasin ensimmäisen pllöpipon ja sen jälkeen pipoja on tullut tehtyä kymmeniä.. Joten nyt palataan taas vähän sinne inspiraation alkulähteille..


Piposta piti ensin tulla nalle, kuten varmaan korvista voi päätellä.. mutta valmiina tämä näyttää ehkä enemmän hiireltä kuin nallelta, vai mitä ootte mieltä? :)Toisen korvan eteen virkkasin ohuesta Novitan virkkauslangasta pienen rusetin. Samalla langalla olen virkannut myöskin silmät ja nenät. Pipo on virkattu pylväillä, paitsi korvaläpät ja korvat kiinteillä silmukoilla. Lanka on Schachenmayrin Cotton time lankaa, ja käytin koukkua nro 3,5.

Joulu on nyt sitten ihan virallisesti taputeltu ja itsellä ainakin on katse jo keväässä <3 Vähän jotain pientä uutta piristystä kotiinkin on tullut hommattua ja järjestys hieman muuttunut.. Mulla tulee tää vaihe aina keväällä, yleensä kylläkin vasta silloin kun lumet on alkanut jo sulaa. :) Nyt otettiin siis jo varaslähtö, mutta jos oikein tarkkaan miettii niin eihän tässä oo kun hetki ja kevät on täällä.

Mukavaa keskiviikko iltaa!

10 kommenttia:

 1. Voi miten söpö! :) Pitäisi itsekin kevättä silmällä pitäen virkata tytölle joku pipo. Malli on vaan vielä tuolla jossain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) sieltä se idea yleensä tulee kun vähiten odottaa. :) itselläkin lopullinen idea tulee vasta virkatessa, kuten nytkin..

   Poista
 2. On kyllä mielettömän suloinen ❤

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kaikille näin yhteisesti :) <3

  VastaaPoista
 4. Suloinen! Sait blogille uuden vanhan tutun lukijan! ;)

  VastaaPoista
 5. Suloinen! Sait blogille uuden vanhan tutun lukijan! ;)

  VastaaPoista