sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Virkattu laukku lahjaksi

Jouluksi oli ajatus tehdä paaaaljon lahjoja itse. Noh, yllättäen taas "aika loppui kesken" ja sain tehtyä ainoastaan yhden lahjan. Tämä laukku oli lahja serkulleni, joka on tehty hänen väritoiveidensa mukaisesti.

Laukku on virkattu tällä kivalla Drops-ohjeella (Ohje löytyy täältä). Kaksi aiemminkin virkkaamani laukkua ovat täysin samalla ohjeella tehty. Tosin kaikki laukut ovay olleet valmiina täysin erilaisia, sillä aina olen jotain muuttanut työssäni enemmän tai vähemmän.

Lankana käytin Drops muskat lankaa ja koukkua numero 3,5.

Itseasiassa vasta tänään sain nämä kuvat napattua laukusta. :) Muistin vasta kun lahjan olin antanut, että unohdin ottaa siitä kuvia... Onneksi lahjan saaja oli läheinen, joten hän kyllä ymmärsi kun sanoin että joku kerta käydessäni nappailen kuvia blogiani varten.

Käsityövuosi 2015 on myös startannut, yksi paperitaittelu työ valmistui juuri ja yksi virkkaustyökin on työn alla. Joulukuu kului kamalan verkkaisesti käsitöiden osalta, joten otetaan nyt sitten vähän kiinni. :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa! 

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana laukku! Kävin printtaamassa ohjeen, josko saisin kesälomalla tehtyä puuteriroosan tai beigen. Ja ihania ideoita muutenkin blogissasi!

    VastaaPoista