torstai 22. tammikuuta 2015

Sisustustarrailua kotona

Heipähei pitkilleen. :) Posti toi tänään ihanan paketin kun tilaamani tekstitarrat saapuivat. Jännä kuinka pienet asiat piristää niin kummasti. Tämä sisustusinnostus on nyt hieman vienyt aikaa käsitöiltä, mutta kyllä tuolta yksi työ on mukavaa vauhtia valmistumassa.. Nyt kuitenkin kuvia aamupäivän tarrailuista, nopean ehostuksen koki vanha ikkunanpoka ja lääkekaappi.Tässä siis ikkunanpoka valkoisella Carpe diem tekstillä. Todella pieni vaiva, mutta iso ilo. :) Tämä lääkekaappi on ihan uusi, ostin sen vastikään. Siinä oli vihreä risti oikeassa yläkulmassa, kuten näissä perus lääkekaapeissa yleensä. Pienellä vaivalla tästäkin lääkekaapista sai oikein kivan. Raaputtelin, hankasin ja hinkkasin edellisen tarran pois, oli muuten todella tiukassa. Tarrat tilasin Rauhanranta-nimisestä verkkokaupasta (jonne pääset klikkaamalla tästä).

En löytänyt mistään valmiina tarraa jossa olisi ollut joku lääkekaappiin sopiva teksti, joten tilasin tarran omalla tekstillä. Yksi virkattu pehmosydän löytyi käsityölaatikosta joten se pääsi sitten avaimenperäksi. Mitäs tykkäätte lääkekaapin uudesta ilmeestä? :)

Lähiaikoina on tulossa postausta mun uusimmasta projektista, nukketalosta. Olen jo pitkään haaveillut sellaisesta ja nyt sellaisen vihdoin sain täysin odottamatta. :)

Mukavia pakkaspäiviä kaikille! Täällä mittarissa enää -19 astetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti