maanantai 5. tammikuuta 2015

Paperikukkia vanhasta kirjasta

 Tällaista paperitaittelua tuli siis kokeiltua hetken mielijohteesta ja voin nyt todeta että ei ehkä ihan mun juttu. :) Tai eihän tossa itse taittelussa mitään, mutta liimaamisvaiheessa meni kyllä hermo useampaan otteeseen, pikaliima olis ehkä ollut parempi vaihtehto paperiliimalle. Mutta tässä kuitenkin kuvia, jos joku saa vaikka inspiraation kokeilla! Mutta varoitan, ei sovi heikkohermoisille... :)Joku tarkkasilmäinen voi huomata sen että liimaukset on tosiaan menneet vähän miten sattuu ja terälehdet ovat joissain kohdin kovinkin epäsymmetriset... Itseäni se ei haittaa, ihan kelpo koriste tästä lopulta tuli kuitenkin. :) Käytin askarteluun vanhaa kirjaa ja pari kukkasta tein väliin ihan valkeasta kopiopaperista.

Ohjeen paperikukkien taitteluun bongasin täältä: https://www.dermoshop.com/fi/info/articles/kusuduma-japanilainen-paperikukka-6548.

Tein kukkia yhteensä 12 kappaletta ja liimasin ne palloksi. Ennen viimeisen kukan liimausta sujautin väliin pitsinauhaa ripustamista varten.. Koska liimaukset tosiaan vähän epäonnistuivat, liimasin kukan keskelle vielä ympyränmuotoisen paperin, ja siihen helmen. Helmen liimauksessa käytin muoviliimaa, ja sillä saikin tukevasti helmet pysymään paikallaan.


6 kommenttia: