torstai 6. marraskuuta 2014

Rahin uusi elämä

Heippa ja mukavaa marraskuun alkua kaikille! )

Eilen sain päätökseen projektin joka jo hetkisen kerkesikin odottaa tekijäänsä. Viikonloppuna tätä aloittelin ja eilen tosiaan sain loputkin niitin naputeltua. Kyseessä siis säilytysrahi joka sai uuden päällisen.


Sain rahin anopilta, joka oli löytänyt sen kirppikseltä. Voin sanoa, että entisen päällisen purkaminen oli mielenkiintoista, kyllä meni kädet kipeeks. :)
Siinä pari "ennen/jälkeen"-kuvaa. Päällinen oli tuollaista ruskeaa/vihreää nahkaa, joka oli repaleinen ja kulunut, rikkikin parista kohtaa. Nyt rahi sai ihanan Marimekon mansikkakankaan uudeksi kuorekseen. Ja lapset saivat vähän lisää säilytystilaa leluille. :)Koti alkaa pikkuhiljaa täyttyä näistä itsetehdyistä jutuista.. Kääntää pään minne vaan niin jotain itsetekemää näkyy, tuunattua tai alusta asti väkerrettyä. Miltähän meillä näyttää 10 vuoden päästä? :)

Ihanaa torstaita!


4 kommenttia:

  1. Söpö, kyllä kannatti tuunata! :)

    VastaaPoista
  2. Miullaki on rahi minkä tuunaamista oon miettiny kauan. Tuo rahi on niin ihana, että ehkäpä itekki rohkaistun nyt kokeilemaan!

    VastaaPoista
  3. Eikun vaan tuumasta toimeen! :) mullekkin projektien aloittaminen on aina se hankalin osuus, tämäkin odotti tekijäänsä aika kauan :) mut on se kyllä sit kiva tunne kun kaiken työn jälkeen saa jotain valmiiksi..

    VastaaPoista