sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Virkattu pehmolammas "Late lammas"-ohjelmasta

Yks aamu lastenohjelmia katsellessa tuli inspiraatio virkata pehmolammas. Late lammas-ohjelmassa oli niiiiin supersuloinen vauvalammas ja mietin että tommonen pitää vielä virkata. Eilen sitten alottelin ja valmistuikin sutjakkaan vaikka piti samalla vähän miettiä osien kokoa, et näyttäis edes jotenkuten tunnistettavalta.

Tein tälle vauvalampaalle myös tutin mutta jätin sen pois, koska ei näyttänyt jotenkaan hyvältä.Virkkauksessa käytin mustaa Novitan Miami-lankaa ja valkoista (olisikohan ollut ihan 7 veljestä) villalankaa. Käytin koukkua nro 3,5. 

Näyttääkö yhtään tunnistettavalta? :)

Ja näin äitienpäivän kunniaksi tahdon toivottaa oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja mummeille! :) <3 Täällä sataa vettä taivaan täydeltä, mutta ei haittaa. Tänään pyhitän loppupäivän lapsille, enkä tee yhtään mitään! Paitsi no, kai sitä pitää jotain syödäkin. :D


3 kommenttia:

  1. aivan ihana!!! :D <3

    VastaaPoista
  2. Hei. Meidän pojalla tää lammas on tosi hitti nyt. Haluaisitko rahaa vastaan virkata meille tällaisen? Tosi kaunis :) laita viestiä karoliina.norkola@gmail.com jos kiinnostuit.

    VastaaPoista