tiistai 13. toukokuuta 2014

Tiistain kuulumisia

Odotan innolla huomista! Lähdetään muksujen kanssa mun siskon luokse loppuviikoks, joten luvassa on taas kaikkee mukavaa ja yhdessä tekemisen iloa. Mukaan lähtee ainakin: lankaa, koukku, uutta harmaata trikookangasta jota ostin juuri, kasa silityskuvia & timantteja. Saas nähdä mitä me saadaan niistä aikaan. :)

Mites teillä sujui äitienpäivä? Meillä tavallisissa merkeissä, sain pojalta ihanan kortin jonka oli askarrellut hoidossa. Leivoin itselleni riisisuklaata koska a) en ole hyvä leipuri ja riisisuklaa on super helppo ja nopea tehdä, b) se on yksi lempimakeisistani, varsinkin juuri itse tehty riisisuklaa. :)

   

Tässä vielä pieni kuvakollaasi. Kaikki nämä lähtee huomenna mukaan matkalaukkuun. Siskon pojan synttäreitä vietellään viikonloppuna, sain lahjan jopa paketoitua. Kankaasta ja silityskuvista on suunnitelmissa tehdä pipoja. Olisi kiva kokeilla myös legginsien ompelua pikkuneidille mutta en tiedä/usko että taidot riittää.. Kuvassa myös tekeillä oleva virkkaustyö, arvaako kukaan mitä siitä on valmistumassa? :)::

p.s. Arvonta on vielä käynnissä, osallistumisaikaa on vielä ensi torstaihin asti! :) Käykäähän siis osallistumassa jos ette vielä ole käyneet:

http://kotiruusu.blogspot.fi/2014/05/arvonta.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti