maanantai 5. toukokuuta 2014

Silityskuvia & hitusen ompelua

Tänään kokeilinkin silityskuvien käyttöä, tilasin niitä viimeviikolla Pikkupiltti- nimisestä verkkokaupasta. Verkkokauppaan pääset tästä linkistä. Ompelin yhden tyynynpäällisen samasta keltaisesta kankaasta, josta röyhelötyynykin oli tehty. Ja nyt se kangas sitten loppui... täytyy varmaan käydä ostamassa lisää, ihastuin kovin kyseiseen kankaaseen. Myös silityskuvat olivat oikein positiivinen kokemus, varmasti tulee ostettua vielä jatkossakin, näillähän voi tuunata vaikka mitä! Tyynyt, laukut, paidat ym.. Toki yksi testi on vielä suorittamatta, nimittäin pesu. Tuunasin yhden pikkuneitimme bodeista ja toivon että kuvio kestää kiinni vielä pesunkin jälkeen. :)
Junatyynystä tulikin oikein kiva! Meidän poika 3-wee on aivan hulluna juniin, siksi tämä veturi oli aivan ehdoton valinta. Tyynyyn ompelin samanlaiset solmimisnauhat kuin röyhelötyynyyn. Tämä tyyny valmistuikin paljon vaivattomammin kuin ensimmäinen, näitähän vois väsätä vaikka enemmänkin. :)

Hieman kuvia tekovaiheesta:


Tilasin myös pienen pussin silitettäviä koristekiviä, ja hyvin kyllä tarttuivat kankaaseen ainakin. Toivotaan että nekin kestävät pesussa mukana. Pikkuneitimme body sai tuunauksessa pöllökuvion ja muutaman pienen koristetimantin. :) Mainittakoon vielä että kyseisessä bodyssa oli pieni tahra juuri kuvan alla, joka ei lähtenyt pesussa. Nyt sitä ei ainakaan enää huomaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti