Jämälanka-tähtiä

No nyt on syntynyt jotain turhaa, mutta kivaa ja värikästä. Ja samalla tuhottu jämälankoja, ja niitä jos riittää. Alkuun virkkasin salmiakkikuvioita tarkoituksena tehdä niistä peitto, mutta innostus ei kuitenkaan riittänyt kauhean pitkälle. :) Niinpä kymmenestä virkatusta kuviosta kyhäsin kasaan yhden tähden, ja täytyihän sille tehdä pieni kaverikin.

Isompi tähti olisi sopiva vaikka pieneksi koristetyynyksi, pienempi vaikka neulatyynyksi? Emmää tiiä, mut näitä oli hauska tehdä. :)

No nyt pakkaslukemat on jo kolmessa kympissä. En tykkää... Mulla piti olla tänään vuoden eka koulupäivä, mutta nuorempi muksu on kipeänä, joten kotiin oli jäätävä. Kun vaan nyt vähän lämpenisi! :)

Mukavia pakkaspäiviä!

Kommentit

 1. Ihania tähtiä.. Sulla ei ohjetta olis antaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Valitettavasti ei ole minulla ainakaan tiedossa ohjetta näihin. :) Nämä syntyi niin sattumalta, kun olin virkannut noita salmiakkikuvioita peittoa varten, ja kun innostus lopahti, aloin mallailemaan niitä ja miettimään mitä niistä voisi tehdä. :) Jos törmään ohjeeseen jossain niin täytyy jakaa se tännekkin!

   Poista
 2. Ohjetta odottelen minäkin... Noista voisi saada hyvän ensi joulun lahjaprojektin, kun vuoden mittaan pikkuhiljaa virkkailisi. Ja niitä jämiä saisi hyvin kulutettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainio idea! :) nyt olisikin hyvin aikaa vielä ensi jouluun, niin hyvin ehtisi tekemään :)

   Poista
 3. Miten nuo salmiakkikuviot teit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokosin tänään blogiini vähän ideoita ja ohjeita noiden virkkaukseen, käy kurkkaamassa sieltä, josko siitä olisi apua! :)

   Poista
 4. Aivan ihanat tyynyt! (: Tuollaisiahan täytyy ihan harkita, jos tekisi, kun muuttaa keväämmällä uuteen kotiin. Luulisi, että onnistuu kun vaan saa salmiakkiruutuja tehtyä ja sisusvanua hankittua, ei näytä vaikeilta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) eivät tosiaan ole vaikeita tehdä. Ja salmiakkikuviotkin virkkaantuu aika nopsaan kun alkuun pääsee! :)

   Poista
 5. Kerrassaan ihania tähtösiä <3

  VastaaPoista
 6. Onpas kyllä hauska idea! Löysin tänään blogisi ja aloinkin heti seuraamaan, kun täältä löytyy kaikkea mielenkiintoista. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit