Vaaleanpunainen hulluus

Purkki vaaleanpunaista maalia, ja vähän vaaleanpunaista hulluutta. Varastosta kaiveltu vanha tuoli, taulun kehykset ja lasipurkki saivat minun ja pensselini käsittelyssä uuden hempeän ilmeen.


Tyynynpäälliset tilattu Ellokselta ja pieni jalallinen tarjoiluastia H&M:ltä. :) Joku varmaan muistaakin tuon tekstitaulun, se on Pikkunorsun valikoimista, ja kehykset olivat alunperin kirkkaan vihreät. No, vihreä on edelleen lempiväri myöskin, mutta tän vaaleanpunaisen manian aikana sekin jää kakkoseksi. Taulun ajattelin sijoittaa makkariin, vaikka se onkin lapsille suunnattu.. mutta eikös me kaikki olla sisäisesti lapsia aina? :)
Näitä lasipurkki-pikkulelu yhdistemiä olen nähnyt netissä surffaillessani useaan otteeseen, ikävä kyllä en ollenkaan muista mistä alunperin tämän idean bongasin. Kuva vaan syöpyi takaraivooni ja nyt oli oiva aika toteuttaa se. Pikkuneitimme ei aluksi olisi halunnut luopua yhdestäkään pikkulelusta, mutta lopputuloksen nähtyään ei enää ollut moksiskaan, ja pikkuleluja on leikeissä vielä riittämiin.


Tuoli tosiaan on lojunut varastossamme jo jonkin aikaa, ja nyt se pääsee varmasti taas esille kotiimme. Tuoli oli alunperin täysin puunvärinen. Hioin vanhat lakat pois ja maalasin tuolin kahteen kertaan.

Vaaleanpunaista viikonloppua! <3 :)

Kommentit

 1. Todella suloista ja ihanan hempeää. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä. Anne

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania :) Mitähän maalia käytit tuossa tuolissa, aivan ihana sävy !?

  Terv. Maritta

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) käytin maalaamiseen itseasiassa ihan vesiohenteista plus color-nimistä askartelumaalia :) sinellistä tilasin, väri taisi olla nimeltään ihan hempeä vaaleanpunainen. Hyvin on maali kestänyt tuolissa, ei mitään valittamista. Samalla maalilla maalasin myöskin kehykset ja lasipurkin korkin, ja maalia on vielä jäljellä joten riittoisaakin on. Tilasin 250 ml purkin. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit