Meidän kotona

Vaikka lelut on välillä hujanhajan, tiskit odottaa tiskipöydällä ja pyykkivuoren yli on mahdotonta kiivetä, koti on kuitenkin oma ja rakas paikka olla. <3


Olohuoneessa löhöillään, leikitään ja pelataan. Otetaan rennosti, nauretaan ja katsotaan telkkaa. Tältä näyttää olohuone juuri nyt. :)


Lipaston laatikoista löytyy kaikki minulle tärkeä. Eli langat, puikot koukut ja kirjat. Ja paljon kaikkea muutakin.


Tahmeat lattiat? kyllä. Likainen uuni? todellakin! Onnelliset lapset? Toivottavasti. :)


Onnea on uudet verhot keittiön ikkunoissa! :) Ja oli muuten halvat kun mitkä, tilattu Ellokselta.


Ihanaa lauantai-iltaa! :)

Kommentit

 1. Onpas teillä kaunis koti :) tuolla viihtyy varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) kyllä täällä hyvin viihtyy, parasta on kuitenkin se ettei koti ole koskaan täysin valmis, vaan aina saa suunnitella ja touhuta :)

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon valkoisista huonekaluista hirsiseinää vasten. Hyvä yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli pitkään vain tummia huonekaluja, koska entisenä rivitalo asujana olin oppinut vierastamaan valkeita huonekaluja :) nyt en sitten enää ostakaan kun valkeita huonekaluja, sohvat ovat kyllä poikkeus koska varsinkaan näin lapsiperheessä ei kovin hyvä vaihtoehto.. Ehkä joskus sitten. :)

   Poista
 3. Ihana koti teillä!:) nuo elloksen verhot. Mä oon arponu tilaanko itellekki ni taijjan tilata. Ihanan näköset ikkunalla ni varmasti en pety omallakaa ikkunalla ;) ihana blogi sulla ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 :) kannattaa tilata, oon ite tykännyt noista verhoista älyttömästi, oli positiivinen ylläri koska aina nuo Elloksen halvimmat jutut ei oo välttämättä kovin laadukkaita. :) itekki kattelin noita pitkään ennen kun tilasin mutta onneks lopulta sitten tilasin kuitenkin. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit