Käsityövuoteni 2014Vuosi alkaa lähestyä loppuaan ja on aika tarkastella vuotta hieman taaksepäin, noin käsitöiden osalta. Paljon on tullut tehtyä, kenties opittua jotain uuttakin. Töitä ja tekemisiä on aika paljon, joten kokosin tähän omat lempparini ja onnistumisen hetkeni.

Virkkaus on tänä(kin) vuonna ollut se suurin käsityömuoto, mutta myös minä ja ompelukone ollaan tutustuttu hieman lähemmin. Ensin kuitenkin kuva ja muistelupläjäys virkatuista töistä..

Laukkuja virkkasin tänä vuonna yhteensä 3 kappaletta, viimeisimmästä ei vielä postausta olekkaan. Kesällä valmistui tämä musta laukku joka on virkattu Garnstudion ohjeella. Lue lisää blogistani täältä.Rokahtavampi unisieppari oli lahja parhaalle ystävälleni. Unisieppareita virkkailin kevään ja kesän aikana muutamia, tämä lempparai niistä. :)Ensimmäinen virkkaamani koru näytti tältä. :)


"Tsu-pipon" ohjeella virkattuja pipoja tuli tehtyä yhteensä 3 kappaletta. Ohje tähän löytyy ET-lehden sivuilta täältä.Ohje näihin tossuihin löytyy blogistani täältä.Kaksi itselle rakkainta työtä on ehdottomasti kuvissa ensimmäisenä näkyvä pieni päiväpeitto, sekä viimeisenä kuvissa oleva tuunattu 13-vuotias heppavanhus. Hepassa on kovasti tunnearvoa, ja toivon että päiväpeitto kulkee matkassa mukana sukupolvelta toiselle. :)

Kun katselin koneelta kuvia vuoden aikana tehdyistä töistä, yllätyin todella. Onko niitä oikeasti näin paljon? Miten ihmeessä? :) Tämä vuosi on itselle ollut todellakin varsinainen käsityövuosi, sillä töitä on valmistunut enemmän kuin koskaan. Ja uusia asioita olen jälleen oppinut runsaasti. Toivottavasti tuleva vuosi on yhtä tuottelias...

Tämän vuoden muistelot jatkuu vielä yhden osan verran, jossa muistelen tämän vuoden ompelutöitäni. :)

Kommentit

  1. Kauniita töitä sinulla ja herkullisia värejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saija! :) väreillä leikkiminen on jotenkin piristävää, varsinkin näin talven keskellä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit