Virkattu Nasu

Pitkästä aikaa koukulta syntyi virkattu pehmolelu, näitä tuli ennen virkattua paljonkin. Nyt pehmoleluarmeija kasvoi virkatulla Nasulla, sillä neitimme 2-ween lempparijuttu on tällähetkellä Nalle puh, ja myös isoveljeen tämä innostus on tarttunut. Onnistumisen mittarina pidän sitä, tunnistavatko lapset tekeleen siksi miksi piti. :) Molemmat kyllä tunnistivat Nasuksi joten siltä osin onnistunut juttu, ja neiti vielä sanoi että "hieno!"


Lankana käytin Novitan Bambua vaaleanpunaista ja pinkkilanka on itseasiassa taas lankalaatikkoni mysteerilankoja, hyvin samantyylistä kyllä kun novitan bambu. Koukku nro 3. Kuten nää meikälisen virkkaukset yleensä, tämäkin valmistui kirjoittamalla googleen "nasu" sitten vaan kuva malliksi ja virkkaamaan. :) Bambua jäi itseasiassa sen verran yli että pähkäilen tässä, virkkaisiko neidille Nasupipon seuraavaksi..

Ilokseni olen saanut huomata, että blogini Facebook-sivuilla tykkäyksiä on viimeviikkoina tullut paljon, olen otettu ja iloinen! :) Joten kiitos kiitos kiitos ja jatkailkaa ihmeessä tykkäilyä! :)

Nasumaista illan jatkoa!

Kommentit

 1. Onpas se söpö! :)
  Myös kummityttöni (ihan pian 2-vuotta) mielestä Nalle Puh ja kumppanit on aivan parasta. Hauskaa, miten lapset tykästyy samassa ikävaiheessa samoihin juttuihin!

  VastaaPoista
 2. Suloisuus <3 Osaisimpa itekkin virkata näitä tälläisiä :) Pitää kai opetella, niin ei tarvitse vain muiden tekeleitä ihailla :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille! :) juu itse olen myös huomannut et samanikäsillä on samoja kiinnostuksen kohteita, ja et ne tulee just tietyssä järjestyksessä..:) Ja eikun vaan opettelemaan virkkausta, siitä se itselläkin aikanaan lähti, en osannut yhtään mitään mut päätin vaan et minähän opettelen.

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloinen Nasu :) Niin suloinen, että täytyy varmaan tästä inspiroituneena itsekin alkaa virkkailemaan pehmoleluja, taas yksi idea to do-listalle siis. Ja ihana blogi sinulla, taidanpa jäädä seurailemaan!

  VastaaPoista
 5. iik, miten suloinen nasu ! Ihania juttuja sinulla täällä blogissa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit