Rottinkikoreista seinähyllyiksi

Tällä kertaa pieni sisustuspostaus teemalla "vanhat tavarat uusiokäyttöön". Varmaan kaikilla pyörii nurkissa sitä kuuluisaa ylimääräistä roinaa joka ei sovi mihinkään eikä sille ole mitään käyttöä. Mulla nää kaks rottinkikoria on pyörineet paikasta toiseen ja olivat todellakin aivan ylimääräisiä. Niistä tuli kuitenkin kivat pienet säilytyshyllyt olohuoneen seinälle, jonne saa kätevästi pikkutavaroita esille.


Kuvassa pilkahtaa muutakin itsetehtyä. Seinällä on vessapaperirullista askarreltu koriste, ja hyllyssä aikoinaan tuunattu lasipurkki, joka toimii nyt säilytyspurkkina lasten liiduille. Toisen koreista maalasin valkoiseksi askartelumaalilla, ja toisen jätin alkuperäiseksi.

Tuikun sisällä ei ole oikea kynttilä, vaan led-kynttilä. :) Tää oli kyllä superhelppo ja nopee pieni piristys sisustukseen. Tykkään. :)

P.s. Tänään tuli yksi vuosi lisää mittariin ja ikä päivitetty profiiliin kun viimeks meinas unohtua. :) Mutta tän jälkeen mä taidan aina vaan täyttää 23, tää on hyvä ikä tai ainakin siltä tuntuu.. Ihanaa iltaa teille, mä taidan lähtee jätskin ostoon, pitäähän sitä nyt jotenkin palkita itsensä kuluneesta vuodesta.. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit