Virkattu pikkulaukku

Minulla on liikaa lankoja! Niitä on tullut osteltua sieltä täältä, ja nyt vetolaatikkoni jossa lankoja säilytän uhkaa räjähtää. Joten tavoitteeni on nyt saada käytettyä lankoja ja virkata niistä mitä ikinä nyt vaan sattuu keksimään. Selailin nettiä ja vastaan tuli ihana laukun ohje. Lankavarastoni pohjalta löytyi kaksi kerää turkoosia lankaa joten tartuin koukkuun ja nopeasti laukku jo valmistuikin. Aloitin nyt toisen työn violetista miami-langasta, siitä tarkoituksena tehdä pikkuneidillemme liivimekko. Siitä enemmän sitten jahka saan valmiiksi. :)

Virkatun laukun ohjeen löydät tästä linkistä. Samalta sivstolta löytyy tooodella paljon aivan ihania ohjeita ja ideoita! Kannattaa käydä kurkkimassa ja selailla ohjeita ajan kanssa.
Aika kiva pikkulaukku siitä tuli, vai mitä? Kesäjuhlissa tämä voisi toimia kivasti väriläiskänä. Laukkuun mahtuu sopivasti iso lompakko, puhelin ja vaikka pieni mekkipussukkakin. 

Tekemisen iloa! :)

Kommentit

  1. Mitä lankaa käytit? Tämä pitää lisätä to-do -listalle.

    VastaaPoista
  2. Lanka oli Red heart miami lankaa, täältä löytyy kuva minkänäköisestä kerästä on kyse: http://kotiruusu.blogspot.fi/search/label/Kes%C3%A4pipot%20pojalle :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit