Tapettia & kangasta

Eilen olikin oikein touhukas päivä. Ensin suuntasin kaupunkiin kankaita katselemaan ja etsimään korkkitaulua. Korkkitaulun etsiminen olikin muuten melkoinen urakka. Kävin monessa eri kaupassa kunnes vahingossa hoksasin käydä kurkkaamassa Carlssonilta ja sieltähän sellainen sitten löytyi. Kangaskaupasta lähtikin sitten mukaan taas paria erilaista kangasta. Nyt sitten pistin vielä nettikaupan kautta tilaukseen vetoketjuja joten pääsee koristetyynynpäällisiä seuraavaksi ompelemaan.

Iltapuhteena tapetoitiin ystäväni kanssa tämän tulevaa asuntoa. Tapetointi on kyllä mukavaa puuhaa vaikka saattoi siinä touhutessa muutama kirosana lentää. Lopputulokseen oltiin molemmat kyllä erittäin tyytyväisiä, sehän se on pääasia.


Parisen viikkoa sitten kangaskaupasta mukaan tarttunut ihana pinkki Vallilan kangas pääsee nyt taulun muodossa rakkaan ystäväni seinää koristamaan. :) En voinut vastustaa tämän kankaan ostamista, harmi vaan että pinkki ei oikein sovi meille mitenkään. Onneksi on ystävä joka rakastaa pinkkiä niin voi hänen ilokseen tehtailla kaikkea kivaa.


 Ja mitäs sitten sainkaan aikaan korkkitaulusta ja kangaskaupan löydöistä? Kivan muistitaulun valokuville ja lasten piirrustuksille. Korkkitaulu on 60 x 100 cm kokoinen. Vielä vaatii ehkä pientä tuunausta, sillä kankaan reunoista tuli vähän epätasaiset. Ajattelin laittaa valkoista pitsinauhaa kankaan reunoihin niin saa pienet epätasaisuudet piiloon. Ei oikein pääse taulu oikeuksiinsa tässä kuvassa mutta livenä on kyllä oikein kiva.


Tämmöistä siis eilen, nyt odotan innolla ompelutarvikkeita saapuvaksi jotta pääsee seuraavaksi ompeluhommiin. :)

Kommentit

Suositut tekstit