Helppo "tee-se-itse" sisustustaulu

Posti toi tällä viikolla odottamani sisustustarran ja eilisen projektina olikin tehdä siitä kiva sisutustaulu. Halusin tehdä tarrasta taulun juuri siksi, että sen paikkaa on helppo muuttaa. Lisäksi meiltä löytyy tasaista, valkoista seinäpintaa hyvin vähän joten siinäkin mielessä taulu oli parempi vaihtoehto.Mitäs tykkäätte? Taulu valmistui pienellä vaivalla, tarvittiin vain laudanpätkä, askartelumaalia (muukin maali varmasti käy) ja tekstitarra.

Tekstitarran minulle tarjosi Designtarrat- niminen verkkokauppa. Kaupan sivuille pääset tästä. Plussaa annan ehdottomasti siitä että tarroja saa monessa eri värissä. Tähän tauluun sopii ehdottomasti juuri harmaa tarra, musta olisi luonut liikaa kontrastia mielestäni. Palvelu oli verkkokaupassa hyvää ja toimitus oli nopea. Voin siis suositella. Lisäksi tarran laatu oli huomattavasti parempi kuin aikaisemmin käyttämissäni sisustustarroissa. Teksti näyttää aivan kun olisi maalattu siveltimellä sillä ylimääräisiä reunoja ei ole. Kiitokset siis Designtarroille ja miehelle joka auttoi tarran kiinnityksessä, sekä sahasi oikean kokoisen laudanpätkän. : )


Maalasin siis laudan askartelumaalilla, jota olin hieman laimentanut vedellä. Halusin puukuvion näkyvän maalinläpi kauniisti, en siis halunnut tasaista valkoista pintaa. Maalasin laudan leveällä pensselillä kevyin vedoin. Annoin kuivua kunnes pinta oli täysin kuiva.


Leikkasin tarran kahteen osaan helpottamaan tekstin sommittelua. Mies tosiaan auttoi tarran kiinnittämisessä ja se sujuikin ilman ongelmia. Loppuillan sitten ihastelinkin valmista taulua ja mietin taululle sopivaa paikkaa.

Taulu on nyt ainakin väliaikaisesti olohuoneessa lipaston päällä, mutta löytänee lopullisen paikkansa ajan kanssa. Ajatuksena joskus laittaa tämä makuuhuoneen seinälle, teksti ainakin olisi juuri sopiva. :)Kommentit

Suositut tekstit