lauantai 17. lokakuuta 2015

Kirahvi afrikkalaisista kukista

Syysloma oli tarkoitus käyttää keskeneräisiä töitä viimeistellen. Noh, tämä kirahvi vei kyllä syyslomasta ison siivun, mutta ei se mitään. :) Siskon luona sain tähän inspiraation. Moni onkin varmasti törmännyt samantapaisiin Hippoihin, ja ensin meinasin minäkin sellaisen tehdä. Päädyin kuitenkin lopulta tähän söpöön kirahviin.


Ohje tähän löytyy maksullisena ravelrystä: http://www.ravelry.com/patterns/library/jedi-the-curious-giraffe-african-flower-crochet-pattern. Tämä ohje, kuten muutkin arfikankukkapehmojen ohjeet ovat Heidi Bearsin käsialaa.. Aivan ihania nämä kyllä ovat! :) Minun täytyy myöntää että itse en käyttänyt ohjetta, vaan onnistuin tekemään tämän kuvia katsomalla ja soveltamalla. Kirahvi ei siis välttämättä täysin muistuta alkuperäistä ohjeen kirahvia.

Lapset ottivat kirahvin mielihyvin omakseen ja osaksi leluarmeijaansa. :)

Oikein mukavaa lauantaita, nyt on aika lähtee haravointihommiin, luvassa myös leivontaa sillä huomenna vietellään nuorimmaisen 3-vuotissynttäreitä.

9 kommenttia:

 1. Ihana kirahvi. Joskus olen sitä hippo-ohjetta tutkaillut, mutta oli kyllä ihan liian vaikea minulle. Tämä työ kyllä on aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihana kirahvi. Uskoisin, että mummon pikku Prinsessakin tykkäisi.

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihana kirahvi ja kauniit värit! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kerrassaan ihana kirahvi, suloinen kaveri <3 <3

  VastaaPoista
 5. Hienosti toteutettu. Mulla on norsun ohje ja langat mut en oo vaan vielä saanut aloitettua.

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi, tosi ihana! :)

  T.http://kasituopuotimatilda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi, tosi ihana! :)

  T.http://kasituopuotimatilda.blogspot.fi/

  VastaaPoista