Käsityömessujen antia

Viikonlopun reissusta on nyt kutakuinkin toivuttu, ja on aika pistää tännekkin kuvapläjäystä viikonloppuna olleista käsityömessuista. Itselle jäi tosi positiivinen fiilis, katseltavaa ja ihasteltavaa oli paljon, ja ostettuakin tuli vähän jos kaikenlaista. :) Tässä siis omat lempparit, tuttuja juttuja pongasin paljon messuilta, mutta myös jotain minulle ihan uutta.



Tässä on yksi ehdoton lempparini messuilta, eli Onnenpussi <3 Kaikki oli niin kaunista, ja tuoksu saippuoissa on aivan ihana! Kyllä jäi harmittaaan, kun en ostanut näitä kotiin. Mutta: onneksi on nettikauppa, täytynee ehdottomasti tehdä näistä tilaus. :)


Tuulia Designin pöydästä löytyi kaikkea ihanaa, mm. herkullisen hempeitä ontelokuteita. :)


Viljamin puoti, joka olikin minulle ennestään tuttu, ihania kuoseja ja kankaita!


Karkkikoruja näkyi messuilla useammassakin paikassa.




Paapii design, näitä värejä, kuoseja ja kankaita ei vaan voi ihastella liikaa. Jäi ihan harmittamaan kun en ostanut mitään, mutta onneksi on nettikauppa!


Kankainen, ihania puuvillakankaita ihanissa kuoseissa. Kuten huomaa niin mun kamera eksyi jotenkin aina sinne missä on vaaleanpunaista, mutta värivalikoima oli todella laaja.


Tässä koululaisten järjestämä "uutta pitsistä" näyttely, jossa sai myös äänestää omaa suosikkiaan, ja tokihan minäkin oman ääneni annoin. Ihania töitä olivat kyllä kaikki!


Siinä on muutama erilainen puuvillakangas. :) Kyllä meni hetki näitä ihmetellessä. Hämeen tekstiilituonti ky



Verstas Vienola oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta miten ihania juttuja pöydästä pongailinkaan!



Sisustus Kokon, olisin voinut ostaa kotiini lähes kaiken! :) Ihania sisustustavaroita..

Mulla meinasi valokuvaaminen välillä oikeasti unohtua kun jäin ihastelemaan kaikkea! :) Mutta kyllä noita kuvia kuitenkin löytyi ihan kiitettävästi, tässä ei ihan kaikki olekkaan. Ihmisiä oli messuilla liikkeellä ihan kivasti lauantaina, itsekkin 5 tuntia ja jaksoin kierrellä kunnes alkoi jaloissa jo tuntua.

Mutta mukava kokemus kaikin puolin. Täytynee vielä myöhemmin esitellä teille, mitä messuilta tarttui matkaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Kommentit

  1. Kiitos ihanista kuvista! Piti liittyä lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. Oi mitä ihania kuvia ja käsityötuotteita! Ihan harmittaa, etten päässyt itse niitä näkemään. :( Hämeen tekstiilituonnin myyntipöytään olen törmännyt Hämeenlinnan Elomessuilla, ja siinä kangasmäärässä riitti kyllä ihmeteltävää!

    VastaaPoista
  3. Voi miten kivoja kuvia! Olisipa kiva ollut päästä paikalle, mutta onneksi ensi viikonloppuna on Oulussa kädentaitomessut :)

    VastaaPoista
  4. Kaikkea ihanaa!!

    Onnenpussihan on Pohjois-Karjalainen yritys, niin sitä näkyy messuilla sun muilla. Ostin anopille ja kälylle suolasaippuat joululahjaksi viimevuonna ja tykkäsivät oikeasti tosi paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpäs heti hoksannut että on täältä päin. :) jospa nyt viikonloppuna Joensuun messuilta sitten saisin ostettua noita saippuoita :)

      Poista
  5. Suosittelen Onnenpussia lämpimästi! Ihania saippuoita. Myös hajusteettomia. Mun atooppinen iho tykkää :).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit