keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kuulumisia & viimeaikaisia tekeleitä

Heipä hei, ja mukavaa alkanutta heinäkuuta kaikille! :) Täällä työstetään urakalla aloittamaani virkattua peittoa ja se alkaakin valmistua mukavaa vauhtia. Pari hellepäivääkin oli tuossa viimeviikolla, joten aurinkotuolissa istuen valmistui muutama tilkku peittoon nopeasti. Nyt on taas pilvisempää ja viileämpää, mutta luotan siihen että tänä kesänä saan vielä loikoilla auringossa. :)

Ompelin tässä muutama päivä sitten pari keittiöpyyhettä, ja virkkasin niihin yksinkertaiset pitsireunat alareunaan. Kangas löytyi minulta jemmasta ja jotenkin nyt tykästyin sen väreihin.
Virkatut reunat ovat hieman erilaisia keskenään, ihan tarkoituksella. Reunat virkkasin Novitan kotiväki Huvilalla, ja koukulla nro 2,5. Molemmat liinat ovat kokoa 50 cm x 70 cm. Yläreunaan keskelle ompelin luonnollisesti myös ripustuslenkit.

Tähän väliin haluan kertoa, että syksyn suunnitelmat ovat nyt paketissa. Ensi kuussa tieni käy jälleen koulun penkille, ja odotan sitä kyllä innolla näin 4,5 kotiäitivuoden jälkeen. En vaihtaisi kyllä päivääkään näistä vuosista ja on ollut ihanaa olla kotona ja nähdä lasten kasvavan ja kehittyvän joka päivä. Mutta keväällä tuntui, että nyt on aika lähteä opiskelemaan, ja edelleen se päätös tuntuu hyvältä. Lähden siis opiskelemaan ammattikouluun verhoilu- ja sisustusalaa. :) Kieltämättä ajatus kouluun palaamisesta myös hieman mietityttää, kuinka lapset pärjää hoidossa, kuinka itse sopeudun, tykkäänkö alasta. Ja kun niin monta vuotta on mennyt vain kotona ollessa, niin johan tähän on ehtinyt tottua. Mutta pääosin innoissani olen kuitenkin, ainakin vielä :)

Täytyy tunnustaa, että olen nyt hieman tainnut seota kaikesta ihanasta ja värikkäästä, vaaleanpunaisia tuunauksia esittelinkin teille tässä taannoin, ja nyt maalasin vielä toisenkin pinnatuolin, tällä kertaa ihanan heleällä mintulla.Kuva itseasiassa hieman haalistaa väriä, aavistuksen kirkkaamman värinen on luonnossa. Väri on oma sekoitelmani, joten täysin samaa sävyä ei varmaan saa mistään. Tästä tuli kyllä niin kiva, että en tiedä kummasta tykkään enemmän, tästä vai vaaleanpunaisesta versiosta. :) Vaikka vaaleanpunainen on ollut kyllä pitkään jo ihan ehdoton suosikkiväri melkein kaikessa.

Nyt täällä taitaa aurinkokin jo pilkistää pilvien välistä, lämpömittarissa asteita kylläkin vain +17 astetta. Mutta os nyt kelit ei tänä kesänä ole täysin suosineet niin itse nautin jo ihan siitä kun on valoisaa.. Talvella se pimeys vaan on jotain mihin en koskaan totu.

Mutta mukavaa ja aurinkoista päivää kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Ihanat pitsivirkkaukset ja nami mikä tuoli! ♥

  Mutta oli mulla muutakin asiaa: voitit mimittäin arvonnassani ruusuisen tunikan! :) Jos laittelet yhteystietojasi minulle, niin postittelen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Aivan mahtavaa! En koskaan voita mitään ja nyt onni sitten suosi ja vielä noin ihana palkinto <3 huippua! Laitoin sinulle juuri sähköpostin tulemaan. :)

   Poista
 2. Uusi ihailija lyöttäytyy blogiisi :) Ihania juttuja olet tehnyt ja kaikki on niiin kaunista!

  VastaaPoista