maanantai 9. helmikuuta 2015

Ommeltu laukku virkatuilla koristeilla

Joulun alla pienensin pöytäliinan, koska se oli aivan liian iso meidän pieneen pirtinpöytään. Ylijäämäkangas jäi sitten odottelemaan jatkotoimenpiteitä ja nyt viikonloppuna ompelin siitä laukun. Lisäksi käytin mustavalkoraidallista kangastilkkua. Täysin ilman virkkausta ei selvitty, sillä halusin laukkuun jotain pientä piristystä.Tähän laukkuun en käyttänyt vetoketjua, vaan magneettilukkoa. Säästyi vaivalta, vaikkakin alkuperäinen idea oli tehdä laukusta vetoketjullinen. Huomasin vaan sitten työn touhussa että eihän mulla oo sopivaa vetoketjua. :) Onneksi magneettilukko löytyi, ei pääse tavarat ihan huomaamatta tipahtelemaan.Tässä näkyy lähikuvaa pitsikuvioista. Harmaa on virkattu juhannusruusumaton ohjeella. Pienempi sitten afrikkalaisia kukkia mukaillen. Tuo mustavalkoraidallinen osuus on siis tasku, tai siis kaksi erillistä taskua. Laukku pääsikin tänään jo mukaan kaupungille koekäyttöön. :)

Miten tässä muuten aina käy näin, että ideoita on pää täynnä ihan liikaa? Mulla meni monta viikkoa että ideat oli hukassa, mutta nyt niitä on niin paljon että ei toteuttaa ehdi, ideaähky siis. Tilasinpa vielä Novitan verkkokaupasta kasan lankaa, vaikka olin jo päättänyt että käytän kaikki jämälangat ensin.. No, harrastukseen kai voi hyvillä mielin vähän sijoittaa. :)

Mitäs pidätte laukusta? :)

12 kommenttia:

 1. Miekin haluisin tuollaisen, hyvät värit ja oikean kokoinen. Todella hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) koko osui kyllä hyvin kohdalleen omastakin mielestä, helposti mahtui kaikki mitä kaupunkireissulla mukana tarvitee..

   Poista
 2. Aivan ihana laukku, virkatut yksityiskohdat sopivat täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin ensin noita virkattuja koristeita että sopivatko yhtään kokonaisuuteen :) mutta päätin sitten lopulta kuitenkin ommella kiinni, ja onneksi ompelin, sai työ loppusilauksen :)

   Poista
 3. Minustakin aivan ihana laukku. Kiitos ideasta, meilläkin sama kyseinen pöytäliina on liian iso, aloin heti ideoimaan vastaavaa itselleni, enpä olisi itse keksinyt.
  Virkatut kukat ihana "piste iin päälle", kuten tavataan sanoa;-) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo pöytäliinan kangas oli niin kivan jämäkkää, että sopii mielestäni hyvin juuri laukkuun :) en käyttänyt edes tukikangasta, ja tuli ihan hyvä mutta tukikankaan kanssa sais tietenkin vielä jämäkämmän laukun :)

   Poista
 4. Aivan ihana laukku! Heti tuli inspiraatio tehdä itelle samantyyppinen! :)

  Ihana blogi muutenkin, jään seurailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Kati! :) <3 eikun vaan ompelukone laulamaan ;)

   Poista