torstai 19. helmikuuta 2015

Lastenhuoneen uusi ilme

Eilinen vierähti tapettihommissa, sillä kova sisustusintoni kohdistui tällä kertaa lastenhuoneeseen. Tähän astihan olemme nukkuneet kaikki samassa huoneessa, mutta nyt lapset saivat oman huoneen ja minä makkarin. :)Tässä vertailun vuoksi kuva, miltä huone näytti ennen. :) Nyt lapset saivat koko huoneen omaan käyttöön, ja seinät uuden pinnan. Ylhäällä siis "jälkeen" kuva.Lähikuvaa tapetista. Kauempaa otetuista kuvista ei huomaa että tapetissa on pieniä valkoisia pisteitä. Tämän tapetin löysin prismasta ja ihastuin tähän ensinäkemällä. Ja sattui olemaan vielä -50%. Joten kalliiksi ei tapetoiminen tullut.


Ikeasta ostetut kortit pääsivät kehyksiin ja seinälle,
Mitä pidätte? Onko sopiva sekä tytölle että pojalle? :) Itse olen lopputulokseen tytyväinen, sillä huoneesta tuli valoisampi ja eloisampi myös. Ja ennen kaikkea tilavampi, nyt on lapsilla tilaa temmeltää omassa huoneessaan.

Värikästä kevään odotusta! :)

7 kommenttia:

 1. Kiva huone lapsille ja tietty äidillekin oma makkari on varmasti ihan mukava juttu... :)

  VastaaPoista
 2. Sinulle on blogissani tunnustus :)http://ilosofiaa.blogspot.fi/2015/02/ilosofiaa-was-here-2015.html

  VastaaPoista
 3. Ihana huone! Sopivan lapsellinen, mutta ei kuitenkaan mitään NallePuheja ja Muumeja :) Näyttää just siltä, missä itsekin lapsena olisin viihtynyt leikkimässä. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Onko tuo toisen sängyn ihanan värikäs peitto itse tekemäsi? Afrikkalaisia kukkia? Ihanan näköinen, kuten myös koko huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) juu on itsetehty, ja afrikkalaisia kukkia hyvinkin :) peitto valmistui noin vuosi sitten.

   Poista