torstai 16. lokakuuta 2014

Pikkutytön uudet vaatteet

Nyt täytyy todeta, että olen ylittänyt itseni. Olen usein halunnut kokeilla trikoovaatteiden ompelua, mutta ajatellut että en osaa kuitenkaan. Ei ikinä saisi ajatella niin, missään asiassa, sillä usein sitä kuitenki onnistuu, vaikka itse on etukäteen toista mieltä. Onnistuminen ei toki aina ole täydellistä, mutta onnistumisen tunne on vain jotain, minkä haluaa kokea aina uudestaan. :) Ompelin nyt siis pikkuneidille tunikan, legginsit ja pipon Viljamin puodista tilatuista trikookankaista. Ja valmista tuli, vaikka epätoivon hetkiä olikin monta. Kaavat tein itse, vähän valmiita vaatteita apuna käyttäen, ja malli on tunikassa joku ihan hatusta vedetty. Eipähän ole joka tytöllä ainakaan samanlaista.. :)


Kankaina oli siis Viljamin puodin vihreä "Puudelit"-trikookangas, sekä vaaleanpunainen tähtitrikoo. Pääntien kanssa oli isoja ongelmia, sillä et mitenkään päin osannut käyttää joustavaa kanttinauhaa. Joten tein sitten pääntien tuosta samasta tähtitrikoosta, onnistui lopulta ihan hyvin vaikka purkaa pitikin mooooonta kertaa. :) Mitäs tykkäätte lopputuloksesta? Vähän mietitytti sopiiko tuo vihreä kangas ja tähtikangas yhteen mutta mielestäni kyllä sopivat yhteen ihan kivasti.

Mutta tämän ompeluähkyn jälkeen on kyllä pakko palata tutun ja turvallisen virkkuukoukun ääreen. :) Kyllä se edelleenkin tuntuu omimmalta, toisin kuin ompelukone, mutta kyllä tää on ihan mukavaa vaihtelua koukunheilutukseen, eikä mee rannekkaan niin kipeeks. :)

Mä ootan viikonloppua ihan pikkasen innoissani... Huomenna lähdetään viettää hyvän ystäväni kanssa yhteisiä synttäreitä ja mennään Apulannan keikalle! <3 Oon fanittanu sitä bändiä jo ihan varhaisteinistä asti, joten aivan mahtavaa päästä näkemään livenä! Kerran oon aikaisemmin nähnyt mutta siitä on jo aikaa... Niin, itsellä tosiaan tässä kuussa tulee ikää mittariin 23 ja pieni neitimme täyttää myös 2 vuotta. :) Kakkukahvisynttärit vietetään sitten ensiviikolla..

Ihanaa tulevaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Tosi ihanat! Ja ihana blogi sulla kyllä muutenkin :) saan sulta ihan mielettömästi ideoita, kiitos niistä ! -mirkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mieltä lämmittävästä kommentistasi Mirkku! :)

      Poista