tiistai 12. marraskuuta 2013

Tiistain väkerrys: Virkattu patalappu

Tänään halusin välttämättä kokeilla virkata patalapun. Minulla on jo pidemmän aikaa lojunut hyllyssä ihana "patalappuja a'la carte"-kirja, jossa on monia aivan ihania patalappujen virkkausohjeita. Tässäpä olisi myös mainio joululahjaidea, jos haluaa tehdä lahjat itse. Tänä jouluna ajattelinkin hyödyntää osaamistani ja tehdä ainakin osan lahjoista itse. Pari olenkin jo tehnyt, mutta vielä joitain pitäisi saada tehtyä.. katsotaan miten käy. :)

Kirja on siis nimeltään "Patalappuja a'la carte" ja sen on tehnyt Taito Uusimaa Ry, Jaana Vehkasalo. Ohjeita kirjasta löytyy useita ja ovat tavallisia patalappusia erikoisempia.


Patalappu valmistui aika nopeasti, lankana pohjalla mustaa Novitan miamia ja päällä pinkkiä virkkauslankaa jonka nimeä en kyllä muista. Käytin virkkaukseen koukkua numero 2,5.

Jos teillä, blogini lukijoilla, tulee mieleen joku hullunhauska tai muuten vain hyvä virkkausidea, niin vinkatkaa ihmeessä! Mieleni tekisi aina vaan toteuttaa ideoita joita ei näe missään muualla, mutta oma pää lyö välillä niin tyhjää..

Ihanaa tiistai-iltaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti