sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Joulufiiliksiä & sisustelua

Moikka! Joulufiilikset ovat vallanneet nyt minutkin, ihanaa ostaa joululahjoja, viritellä valoja ja leipoa pipareita. Piparitaikina tosin odottelee vielä leipojaansa mutta huomenna voisi olla hyvä päivä leipoa tämän vuoden ensimmäiset piparit. Tilasin tänään myös askartelutarvikkeita joulukortteja varten. Tänä jouluna meidän kortit ovat romanttiset/vintage-aiheiset. En malta odottaa että tarvikkeet saapuvat kotiin ja pääsen askartelemaan. Tarvikkeet tilasin nettikaupasta nimeltä Paperella (http://www.paperella.fi/), koska juuri sieltä löytyi ihania vintagetyyppisiä leikekuvia, ja kaikkea muutakin ihanaa kohtuulliseen hintaan, käykää kurkkimassa.

Tällä viikolla ostin myös aivan ihanat tähtivaloverhot, jotka laitoin olohuoneen ikkunaan tuomaan vähän tunnelmaa pimeisiin iltoihin.
Nyt olohuoneessa on myös hylly muumimukeille. Kaverini isä teki tämän minulle "mittatilauksena" juuri muumimukeja varten. En varsinaisesti keräile muumimukeja, mutta niitä vaan alkoi kerääntyä kaappiin kun ne on niiiin hienoja. Mitään vanhoja mukeja minulta ei löydy, kausimukit olen viimevuosina pyrkinyt ostamaan. Osa mukeista on ihan käytössä, mutta astiakaappi alkoi käydä jo ahtaaksi joten osalle mukeista piti saada joku järkevä säilytyspaikka. Ja tykkään kyllä kovasti hyllystä, isot kiitokset sen tekijälle! :)
Nämä Ikean hyllyt löysivät paikkansa olohuoneen toiselta seinältä. Pienten esineiden sijoittelu ja sommittelu on jostain syystä minulle kovin haastavaa. Siksi pyörittelenkin tavaroita aina paikasta toiseen ja koitan etsiä niille sopivaa paikkaa, joskus se löytyy, joskus ei. Nyt olen kuitenkin tyytyväinen näihin hyllyihin ja asetteluun.. kunnes taas muutan mieleni. :)


Hyllyltä löytyy tärkeitä asioita: kuvat molemmista lapsista, sekä kummeilta lahjaksi saadut kehykset. Kummilusikkataulut löysivät nyt myös paikkansa, niitäkin on pyöritelty ympäri kämppää ja mietitty sopivaa paikkaa. Aaltomaljakko on anopin lahja pojallemme, tein siihen tekokukista ja koristehiekasta asetelman.                                                                                                                                             Viime päivät olen viettänyt aikaani myös siivoten kaappeja... ei mitään mukavaa puuhaa, mutta kaapin perukoilta on tullut vastaan vaikka mitä aiemmin hävitettyä. Kameran laturi oli tänään häveissä, ja sitä etsiessä löysin kuminauhan jota tarvitsin virkkaamiini hiuspantoihin. Kuulostaako tutulta? Kun etsii jotain tiettyä löytää yleensä jotain joka on ollut kauan häveissä, mutta ei juuri sitä, mitä on etsimässä. Mutta kaikki päättyi hyvin, löysin laturin ja sen lisäksi vielä lisää askartelutavaroita joita en muistanut edes omistavani. :)                                                                                                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti