maanantai 13. toukokuuta 2013

Virkatut pitsitossut

Hei taas pitkästä aikaa! :) Mihin tämä aika oikein häviää, viimeisimmästä blogikirjoituksestani on aikaa yli kuukausi.. No, nyt on käsityökärpänen taas päässyt puremaan joten kyllä näitä kirjoituksen aiheita nyt riittäisi. Eilen bongasin Suuri käsityö-lehden liitteestä ihanan ohjeen pitsisiin tossuihin. Voi kun tämmöinen ohje olisi tullut vastaan vuosi sitten, olisin varmasti tehnyt tämmöiset häihini olotossuiksi. No, vaikka se nyt on myöhästä niin tein tälläiset kuitenkin, en voinut vastustaa! :)Alkuperäinen ohje oli 37-38 koon tossulle, mutta pikkaisen isontamalla sain onnistuneesti tossuista sopivan kokoiset. Oli todella helpot ja nopeat tehdä, seuraavaksi ajattelin kokeilla mustaa tai vaikka jotain kivaa pinkkiä. Myös meidän pikkuneidin on ehdottomasti saatava jotkut tämmöiset romanttiset pitsitossut ja siihen sopiva kesähattu... Kesäpipoja olenkin jo aloittanut innolla virkkaamaan ja niistä kuvia tulossa myöhemmin.

Aivan pakko vielä sanoa, että on IHANAA, kun tulee kesä! Tänään keräilin pihalta isohkoja kiviä ja maalailin niitä kuistilla, ja viimeistelin ne serviettien avulla.


Tässä olen käyttänyt Vallilan serviettejä :) Käytin siis valkoista askartelumaalia, jolla maalasin pohjan. Sitten serviettilakalla ja servietillä päällystin kivet osittain tai kokonaan. Nämähän käy vaikka paperipainona tai ihan vaan koristeena. :)

1 kommentti:

  1. Hihii, vapauta jalkasi! Ihanat tossut ja pelastais varmaan tosiaan jokaisen morsiammen illan, kun alkaa jalat painaa! :)

    VastaaPoista