keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kesäpipot pojalle ja muuta pientä näpertelyä

Kesä <3 Se on saapunut ja kuten taisin jo viime kirjoituksessani mainita niin kyllä tykkään! Lämmintä riittää toivottavasti vielä piiiiitkäksi aikaa :)

Löysin hauskoja ideoita poikien kesähatuiksi, ja täytyi tottakai kokeilla:


 Sininen hattu on tehty meidän pojalle ja kirjoin siihen poikamme nimikirjaimetkin. Näkyy van vähän huonosti tässä kuvassa. Vihreä hattu taas lähtee piakkoin uudelle omistajalleen. :) Sininen on muuten virkattu puolipylväillä ja vihreä pylväillä, kummastakin tulee ihan hienoa jälkeä mutta pylväillä ehkä hieman parempi ja vilpoisampi kesäkeleihin.

Sitten vähän jotain muuta. Kerroinkin viimeksi päällystäneeni kiviä servieteillä, nyt kokeilin samaa pieniin pahvisiin rasioihin. Rasiat on tilattu joskus Sinellistä ja maksoivat muistaakseni 3 e/3kpl, ja ne oli valmiiksi valkoisia joten ei tarvinnut pohjamaalata. Vihreä on samaa Vallilan kuosia kun kivissäkin ja turkoosi on Lambin serviettivalikoimasta. :)


Kuvassa näkyy lisäksi rautalangasta ja helmistä väkertämäni pieni sydän, jossa ripustuslenkkinä toimii rusetiksi solmittu valkoinen silkkinauha. Tein serkulleni valmistujaisiin koristeita (joista kuvia tulossa sitten myöhemmin) joihin tarvitsin valkoisia helmiäislasihelmiä. Niitä jäi hieman yli ja lisäksi helmivarastoistani löytyi muutama puinen helmi, ja rautalankaa metritolkulla. :)

Tässäpä siis ideoita muillekin askartelijoille! Nyt täytyy lähteä ulos nauttimaan lämmöstä ja auringosta. Ihanaa päivää kaikille! :)

3 kommenttia:

  1. Mitä lankaa olet käyttänyt kesäpipoissa? Hurjan hienoja ovat! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Novitan Miami lankaa.. :) samaa lankaa olen käyttänyt kaikissa pipoissani, tykkään kovasti!

      Poista